پنج شنبه، ۲ آذر ۱۳۹۶
۱۶:۴۴

جایگاه ویـــژه

یکساله (شهریور94)

جعبه ابزار صفحه

آگهی فعالان صنعت

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تازه ترین خبرها

 صفحه ۱ از ۳   ۲   ۳   بعدی » 

خبر اول

در نشست مشترک فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایران با استاندارد:
غلامرضا امینى مدیر کل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غدایى، آرایشى، بهداشتى و حلال همراه با معاون پژوهشکده سازمان در جلسه ای با اعضای هیئت مدیره فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایرا...
معاون سازمان استاندارد :
معاون نظارت بر اجرای استاندارد گفت: ایران با دستیابی به ۱۰ درصد از بازار صنایع جهانی غذای حلال می‌تواند این صنعت را در اقتصاد کشور جایگزین نفت کند.

سرویس خبری صنعت آزمایشگاه ها، گواهینامه ها و مشاوران صنایع غذایی

پژوهش محققان دانشگاه تهران نشان می‌دهد که ساختار پروتئین در گوشت حلال و گوشت غیرحلال متفاوت است و گوشت حلال با دستگاه گوارش انسان سازگارتر است.
یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
مدیرکل استاندارد گیلان:
داریوش اشکانی پور مدیرکل استاندارد گیلان به مناسبت هفته استاندارد در نشست خبری گفت: طرح نوین استاندارسازی به صورت آزمایشی و پایلوت در ۹ استان کشور اجرا خواهد شد که در این طرح، تحول...
پنج شنبه ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹
محققان دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران با استفاده از نانو ذرات طلا کیتی برای تشخیص ویروس مرکبات طراحی کردند که به گفته آنها از این کیت همچنین می‌توان برای تشخیص زودهنگام سرط...
سه شنبه ۲ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۳۱
پیش نشست علمی و تخصصی اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال
حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی، دبیر کمیته اولین همایش فرآورده‌های حلال در پیش نشست این همایش گفت: چهار دهه است که از غذای حلال غافل شده‌ایم و علی رغم حساسیتی که در حوزه اصلی غذاها...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
۲۲ و ۲۳ آذرماه امسال
دبیر کمیته اجرایی همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال گفت: ما یک کار آکادمیک دانشگاهی انجام می دهیم و خلاهای موجود را پوشش می دهیم اما یک نگاه مهم ما هم این هست که فعالان اجرایی را ...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
نخبه مازندرانی موفق به تولید دستگاهی شد که پسماند مواد غذایی را پس از ۲۴ ساعت تجزیه و تثبیت به صورت کمپوست قابل استفاده در مصارف باغبانی تبدیل می‌کند.
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
همایش روز جهانی غذا امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از فعالین و مقامات بلندپایه حوزه غذا و سلامت کشور در محل سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد. د...
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶
پیام رئیس انستیتوتحقیقات تغذیه‌ای وصنایع‌غذایی برای روزجهانی غذا
امنیت آب در کنار امنیت غذایی بویژه در روستاها جهت تولید محصولات کشاورزی از مسائلی است که در سال اقتصاد مقاومتی با عنایت به تاثیر ان بر جوامع روستایی و شهری باید مورد توجه ویژه قرار...
شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۴
طی انتخاباتی در سازمان استاندارد رقم خورد؛
در انتخاباتی که در سازمان ملی استاندارد به منظور تعیین هیأت رئیسه کمیته فنی فرآورده های غذایی برگزار شد، امین سید یعقوبی به سمت نائب رئیس این کمیته انتخاب شد.
سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶
انتظار می‌رود که فناوری نانو در صنایع غذایی، با چندین زمینه در حال ظهور برای نوآوری، تا سال 2020 و با ارزش 20.4 میلیارد دلار تقریبا سه برابر شود.
دوشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳
مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران از صدور ۱۸ فقره پروانه حلال برای کشتارگاه های طیور و ماکیان در کشور خبر داد.
یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹
دبیر انجمن صنایع کنسانتره گفت:‌ به دلایل مختلف سالانه ۲۰ هزار تن کنسانتره پرتقال به ارزش کیلویی ۹ هزار تومان برای مصارف مختلف وارد کشور می‌شود و این در حالی است که کارخانه‌های کنسا...
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۴۹
محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به استحصال رنگیزه فیکوسیانین از سویه بومی ‌ریزجلبک اسپیرولینا شدند که به عنوان رنگدانه طبیعی در صنایع غذایی و تولید مکمل‌های دارویی کاربرد ...
سه شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۴۳
طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در یک ماهه نخست سال 96 قریب به 405تن گلاب استحصالی از گل محمدی از کشور صادر شده است.
دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۲۸
با بهره‌گیری از تمام ابزارهای باورنکردنی و فناوری‌هایی که در خارج وجود دارد، شما می‌توانید استارت آپ خود را در کمتر از یک هفته راه‌اندازی کنید.
دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۴۸
با حذف دی‌اکسیدکربن؛
گروهی از دانشمندان با اجرای طرحی خاص در تلاش هستند تا از هوا غذا تهیه کنند. آنان اسم این طرح را Bionic Leaf گذاشته‌اند و از انرژی خورشید و باکتری های موجود در هوا هم بدین منظور کمک...
یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷
محققان کشور با همکاری دانشگاهی در کانادا موفق به تولید آزمایشگاهی نانوحسگری شدند که قادر به تشخیص فساد گوشت بوده و می‌توان آن را در بسته‌بندی‌های هوشمند مواد غذایی استفاده کرد.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱
محققان دانشگاه آزاد با همکاری دانشگاه تبریز فیلم‌های بسته‌بندی ضدمیکروبی در صنعت غذایی عرضه کردند که سبب کاهش بار میکروبی مواد غذایی مختلف مانند پنیر و محصولات دیگر می‌شود.
سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
اختراع مواد بسته‌بندی طبیعی با روند "قارچ آینده"
امسال جایزه طراحی پیشتاز کشاورزی غرب ویرجینیا (West Virginia Vanguard Agriculture Design award) به جوانی ایرانی رسید.
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴
هنگام و مکان برپایی آیین‌های مناسبتی زنده یاد «دکتر واعظ زاده»
به گزارش فودنا، کتر شهاب واعظ زاده استاد برجسته صنعت‌غذا و ملقب به "لاوازیه ایران" پس از پایان جشنواره صنعت غذا، در سن ۹۰ سالگی دارفانی را وداع گفت.
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷
 صفحه ۱ از ۳   ۲   ۳   بعدی » 

ارسال به دوستان

پست الکترونیکی گیرنده : *  
پست الکترونیکی شما : *  
نام شما :
پیام ضمیمه :