یکی از شرکتهای دانشبنیان با راه اندازی خط تولید شیرینکنندههای طبیعی از گیاه استویا در تلاش است تا این ماده گیاهی را جایگزین شیرین کنندههای مضر کند.
دوشنبه ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
کارشناس بازار محصولات پتروشیمیایی میگوید: صنایع تکمیلی پتروشیمی حجم بالایی از اشتغال را به خود اختصاص دادهاند و باید بهطور جدی از تعطیلی این صنایع جلوگیری شود.
دوشنبه ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
محققان دانشگاه شهید بهشتی بر اساس نقاط کوانتومی کربنی سیستمی پیاده سازی کردند که از آن میتوان برای شناسایی آلودگیهای محیطها آبی و همچنین محصولات کشاورزی و لبنی استفاده کرد.
سه شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۹:۲۲
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با شناخت چالش های پیش روی سلامت جامعه در نتیجه مصرف بی رویه سموم در تولیدات کشاورزی و آلاینده های شیمیایی، همزمان با هفته پژوهش و فناوری از محلول ضد عفونی و حذف کننده باقیمانده سموم و آلاینده های شیمیایی رو نمایی کرد.
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹
یکی از کارگران هفت تپه گفت: طبق اعلام دفتر امام جمعه خوزستان، ۱۵ کارگر اخراج شده شرکت هفت تپه از فردا بازگشت به کار میشوند.
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
تاثیر بیکربنات سدیم بر مصرف خوراک و هضم شکمبهای جیره های حاوی دانه کامل جو همراه با مکمل پروتئینی در بره های در حال رشد را در مقاله زیر بررسی می کنیم
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۹:۱۲
حذف پروسه تخممرغ شکنی و به تبع آن کاهش میزان آلودگی میکروبی در محیط های تولیدی، زمان ماندگاری طولانیتر، سهولت مصرف و نگهداری، کاهش ضایعات و همچنین صرفه اقتصادی بیشتر به جهت پایین آمدن قیمت تمام شده را میتوان از مزایای استفاده از پودر تخم مرغ نسبت به تخممرغ دانست.
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۵
ئیس آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: بر اساس نتایج ششمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به کسب رتبه 38 در بین 297 آزمایشگاه خصوصی و دولتی عضو این شبکه شد.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از ساخت سنسورهایی برای اعلام تاریخ انقضای مواد غذایی و روش پلاسمای سرد برای افزایش ماندگاری غذا و کاهش بار میکروبی خبر داد.
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی، سلامت غذا و امنیت غذا را از مأموریت های اصلی این موسسه نام برد و گفت: ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد، ولی دو درصد ضایعات مواد غذایی به ایران اختصاص یافته است که در این زمینه پروژههای مختلفی را اجرایی کردهایم که از آن جمله میتوان به استفاده از ضایعات کارخانجاتی چون نباتسازی برای تولید الکل و بستهبندیهای پلاسمائی برای ماندگاری بیشتر ارزش غذایی در تولید اشاره کرد.
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۴