خبر اول

مشارکت دیجی‌کالا و روکولند در حوزه مواد غذایی / تحویل 3ساعته‌ی سفارش‌های مشتری
به گزارش فودنا، گروه دیجی‌کالا طی نشستی خبری با عنوان آغاز همکاری دیجی‌کالا و روکولند برنامه های خود را در گروه مواد غذایی و سایر محصولات تند مصرف (FMCG) تشریح کرد.
تحقیقات بازار در خصوص الگوی مصرف لبنیات
تأمین نیاز خوراک سالم برای جامعه با توجه به رشد روزافزون جمعیت از مشکلاتی است که در کل دنیا خصوصاً کشورهای در حال توسعه با آن مواجه هستند. تغذیه سالم یکی از عوامل مؤثر در سلامت عمومی و پیشرفت اقتصادی در جوامع بشری است.

سرویس خبری صنعت آزمایشگاه ها، گواهینامه ها و مشاوران صنایع غذایی

واردات پالپ پرتقال و پرک نارنگی آزاد شد + سند
وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که واردات پالپ پرتقال و پرک نارنگی بنا بر درخواست وزارت جهاد کشاورزی آزاد شد.
دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۰۲
32 هزار و 500 استاندارد ملی در کشور تدوین شده است
‌معاون تدوین و ترویج سازمان استاندارد ایران گفت: تاکنون بیش از 32 هزار و 500 استاندارد در سطح ملی در کشورمان تهیه و تدوین شده است.
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۷:۳۵
پایش و کنترل کیفی 293 نمونه فرآورده های لبنی توسط آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران
آزمایشگاه این معاونت 293 نمونه محصولات لبنی واحد های تولیدی تحت نظارت خود را از نظر ویژگیهای فیزکو شیمیایی، میکروبی و تقلبات احتمالی مورد ارزیابی پایش وکنترل قرار داده است.
شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران «ISQI»به لیست شرکت های بازرسی صنایع غذایی و آشامیدنی اضافه شد
فودنا - شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران «ISQI» پس از اخذ تائیدیه های لازم از سازمان غذا و دارو به لیست شرکت های تائید شده جهت بازرسی از کارخانه های صنایع غذایی و آشامیدنی خارج از کشور اضافه شد.
پنج شنبه ۰۷ تیر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷
بی اطلاعی اکثر صنایع کشور از قابلیت های فناوری نانو در صنعت
کدخدایی گفت: خیلی از صنایع کشور از قابلیت های فناوری نانو اطلاع ندارند درحالیکه اگر این فناوری را در مجموعه صنعتی خودشان وارد کنند، نه تنها در هزینه هایشان صرفه جویی می شود، بلکه بازدهی اقتصادی خیلی بالایی را هم می توانند، ایجاد کنند.
سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۳
راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته در موسسه صنایع غذایی
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از افتتاح آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته شمال شرق کشور در این موسسه خبر داد.
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۹:۵۳
بهره برداری از دستگاه پاستوریزاتور سرد در مقیاس آزمایشگاهی
فودنا - «دستگاه پاستوریزاتور غیر حرارتی با فرآیند فشار بالا (bar 6000)» با کاربرد وسیع در صنایع غذایی و دارویی، توسط محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مقیاس آزمایشگاهی ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفت.
سه شنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱

ارسال به دوستان