اخبار ویژه مجله خبری تغذیه و سلامت فودنا
فرآورده‌های دریایی جایگزینی مناسب برای فست‌فودها
جشنواره‌ کارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآورده‌های دریایی امروز در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح شد.
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک ها
به گفته محققان، مصرف منظم پروبیوتیک ها که به خاطر فایده برای سیستم گوارشی معروف هستند احتمالا موجب تسکین علائم افسردگی نیز می شوند.
برگ بو به کنترل قندخون کمک می کند
به گفته محققان، برگ بو دارای خواص ضدباکتریایی، ضدقارچی، ضدالتهابی، و مدَر است که می تواند به کنترل قندخون هم کمک کند.
خواص نان جو چیست؟ نان جو بخوریم یا نان گندم؟
نان جو یا نان گندم؟ کدام را بخوریم؟ خواص نان جو بیش‌تر است یا نان گندم؟ همگی را در این مقاله از باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید.
از مضرات مصرف نان‌هایی که با ذرت تهیه می‌شوند، چه می‌دانید؟
مدیر کلینیک تغذیه بیمارستان مدرس گفت: مصرف نان با مواد اولیه ذرت، قند خون را افزایش داده، سبب چرب شدن کبد افراد و نارسایی کلیه می‌شود.
ایران رتبه نخست استاندارد در منطقه را کسب کرد
مدیر کل دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: امسال در زمینه استاندارد سازی رتبه نخست منطقه و رتبه ۲۲ جهانی را کسب کردیم.
تخم گشنیز در کنترل قندخون تاثیر دارد
تخم گشنیز دارای خواص متعددی بوده و سرشار از پتاسیم، آهن، ویتامین های A، K، و C، اسیدفولیک و منیزیم است.
۶ ماه شیردهی به نوزاد ریسک کبد چرب را کاهش می دهد
مطالعات نشان می دهد شیردهی به نوزاد به مدت ۶ ماه می تواند مادر را از ابتلا به بیماری کبد چرب دور نگه دارد.
افزایش طول عمر با مصرف شکلات، چای و قهوه
متخصصان سلامت در یک مطالعه جدید مدعی شدند که خوردن شکلات و نوشیدن چای یا قهوه به افزایش طول عمر کمک می‌کند.
رژیم غذایی گیاهی به مقابله با دیابت نوع۲ کمک می کند
به گفته محققان، رژیم غذایی گیاهی شامل میوه، سبزیجات، مغزیجات آجیلی، حبوبات و دانه ها می تواند به کاهش دیابت نوع۲ کمک کند.
دریافت ویتامین D کافی برای حفظ سلامت سیستم ایمنی
ویتامین D به ایجاد استخوان های قوی، تنظیم سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کمک می کند.
۹۱ تن مواد غذایی فاسد معدوم شد/آمار شکایت از اغذیه فروشی ها
رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت، گفت: بیش از ۹۱ تن انواع مواد غذایی فاسد، غیر قابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته در پی تماس های مردمی با سامانه بهداشت ١٩٠ در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۷ معدوم شد.
مصرف گردو و بادام موجب افزایش طول عمر می شود
به گفته محققان مصرف مغزیجات آجیلی به عنوان میان وعده علاوه بر فواید متعدد موجب افزایش طول عمر می شود.
در مصرف نوشابه‌های رژیمی زیاده‌روی نکنید
یک متخصص تغذیه درمورد مصرف نوشابه‌های رژیمی و میزان مصرف آن‌ها سخن گفت.
توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین در حال بازگشت به کشور/ با مشاهده این علائم به مراکز درمانی مراجعه کنید
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شده است و از این رو زائران باید برخی نکات بهداشتی را به دقت رعایت کنند تا بیمار نشوند.
گوشت کمتر پاستای بیشتر؛ بحران اقتصادی رژیم غذایی مردم آرژانتین را تغییر داد
با رو به وخامت گذاشتن وضعیت اقتصادی در آرژانتین الگوی مصرف مردم این کشور تغییر کرده و مصرف گوشت کمتر شده و در عوض مصرف پاستا و برنج رو به افزایش گذاشته است.
تاثیر مصرف اُمگا۳ بر تقویت عملکرد ماهیچه ای زنان
مطالعه محققان انگلیسی نشان می دهد مصرف مکمل های روغن ماهی موجب بهبود کیفیت زندگی زنان در سنین بالا می شود.
مواد غذایی که مورد نیاز کودک در وعده صبحانه است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به ضرورت صرف صبحانه به ویژه در قشر دانش ‎‎آموز، گفت: استفاده از مواد غذایی نامناسب به عنوان وعده غذایی صبحانه، اثرات نامطلوبی در کاهش یادگیری دانش‏‌آموزان...
قهوه چه تاثیری روی پوست دارد؟
نوشیدن یک فنجان قهوه بهترین گزینه برای کاهش احساس خستگی و افزایش بازدهی فرد است. هرچند زیاده‌روی در مصرف این نوشیدنی می‌تواند تاثیر منفی روی پوست داشته باشد.
تاثیر مصرف ماهی و گوشت بوقلمون در کاهش استرس
بعد از یک روز پراسترس می توانید به طور طبیعی و با تغذیه سالم، سرحال بیایید.
پایش فلزات سنگین گندم/غنی سازی آرد نانوایی ها با ویتامین D
مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: طرح پایلوت غنی سازی آرد نانوایی ها با ویتامین D، بزودی اجرا می شود.
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹
قهوه دوای هر دردی است
قهوه "Pheo" یک شرکت فروشنده قهوه با تم پزشکی است که کنار تحسین و اهمیت دادن به بزرگ ترین اکتشافات پزشکی به تامین بودجه مورد نیاز بخش سلامت در کشور های در حال توسعه نیز می پردازد.
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰
سهم 30 درصدی مصرف پالم در سبد غذایی خانوار‌های ایرانی
مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه روغن پالم درجه بندی ندارد گفت: در سازمان غذا و دارو نسبت مصرف روغن پالم را به کل روغن مصرفی بر مبنای 30 درصد، تنظیم و کنترل می کنیم.
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۳
مصرف روزانه 3 واحد شیر ضروری است
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: افراد برای حفظ سلامت و تامین نیازهای بدن باید روزانه 2 تا 3 واحد شیر یا لبنیات مصرف کنند که هر واحد معادل یک لیوان شیر، یک لیوان ما...
پنج شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷
نان‌هایی که برای سلامتی مضر است
با وجود اینکه سازمان غذا و دارو همواره اعلام می‌کند، استفاده از جوش شیرین در پخت نان ممنوع است و حتی نانوایان متخلف به دادگاه معرفی می شوند، اما آمارهای بخش خصوصی نشان می‌دهد جوش شیرین هنوز در ۴۳ درصد...
سه شنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۸:۳۸
سرانه مصرف لبنیات در ایران ناامید کننده است
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: سرانه مصرف مواد لبنی در کشور بسیار پایین و نگران کننده است، در حالی که مصرف لبنیات در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها موثر است.
سه شنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۶:۵۵
تاکید بر مصرف میوه و سبزیجات بیشتر در دوره سالمندی
با افزایش سن لازم است که تمام مواد مغذی بدن تامین شود.
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۸:۳۵
کمبود و احتکار شیر خشک در شمال خوزستان وجود ندارد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: با اجرای مدیریت اصولی هیچگونه احتکار و کمبودی در زمینه شیر خشک در شمال خوزستان وجود ندارد.
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۲
ساخت پلاستیک‌هایی که ماندگاری مواد پروتئینی را دو برابر می‌کند
اخیرا محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از فناوری نانو کیسه‌های پلاستیکی را عرضه کردند که قادرند زمان ماندگاری محصولات پروتئینی را تا دو برابر افزایش دهند.
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
تاثیر رژیم غذایی بر حفظ سلامت روده ها
ما با رژیم غذایی خود، علاوه بر تغذیه خودمان، میلیاردها باکتری، ویروس و قارچ های در حال زندگی در بدن مان را که میکروبیوم روده را تشکیل می دهند نیز تغذیه می کنیم.
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
ذائقه ایرانی ها شیرین شده است/زنگ خطر افزایش چاقی
نماینده اداره کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گرایش ذائقه ایرانی ها به سمت مواد غذایی شیرین را خطرناک دانست و گفت: این موضوع می تواند زنگ خطری برای افزایش چاقی باشد.
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵
پشت پرده چلوکباب‌های ارزان قیمت چیست؟
طبخ غذا و رستوران‌داری یکی از صنوف تجاری نسبتا پر درآمدی است که در ماه‌های اخیر با رکودی بی‌سابقه دست به گریبان شده است.
یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱
رژیم غذایی مدیترانه ای موجب کاهش ریسک نابینایی مرتبط با سن می شود
طبق نتایج مطالعات، رژیم غذایی مدیترانه ای با مصرف روزانه بهتر و متعادل تری از انواع مواد خوراکی همراه است که به پیشگیری از نابینایی احتمالی در سنین بالا عمر کمک می کند.
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۱
پروتئین شیر موجب تسکین عوارض جانبی شیمی درمانی می شود
نتایج مطالعه اخیر نشان می دهد پروتئین موجود در شیر موسوم به «لاکتوفرین» می تواند موجب تسکین عوارض جانبی شیمی درمانی شود.
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۹
تخلف برخی نانوایی های سنتی/استفاده از «بلانکیت» در نان
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو گفت: به تازگی برخی از نانوایی های سنتی برای سفید کردن نان از بلانکیت مصرفی در صنعت قند برای سفید کردن نان استفاده می کنند.
چهارشنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸
قهوه برای بیماران کلیوی مفید است
مطالعات جدید نشان می دهد مصرف قهوه موجب تقویت سلامت افراد مبتلا به بیماری کلیوی می شود.
پنج شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸
مسافران از مصرف فست‌فود پرهیز کنند
یک استاد دانشگاه تغذیه گفت: مسافران در طول سفر از رستوران‌های بین‌راهی و نامعتبر استفاده نکرده و از مصرف فست‌فودها نیز پرهیز کنند.
شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۳
بیماری‌های ناشی از مصرف گوشت‌های فرآوری شده را بشناسید
شماری از مطالعات اثبات کرده اند که بین مصرف گوشت فرآوری شده با برخی بیماری‌ها نظیر سرطان، بیماری دوقطبی و فشارخون بالا ارتباط نزدیکی وجود دارد.
شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۱
پنیر موجب افزایش کلسترول نمی شود
محققان عنوان می کنند خوردن پنیر موجب افزایش کلسترول نمی شود و حتی از سلامت قلب هم محافظت می کند.
جمعه ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۰:۱۷
کاهش ریسک نارسایی قلبی با مصرف شکلات
نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد خوردن بالغ بر سه تخته شکلات در ماه می تواند ریسک نارسایی قلبی را کاهش دهد.
چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۱۲
صفحه ۱ از ۳ ۲ ۳ بعدی »
اُفت 40 درصدی خرید ساندویچ/روغن در بازار آزاد یافت نمی شود
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذایی، از اُفت 30 تا 40 درصدی خرید ساندویچ خبر داد.
شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵
گرانی مواد اولیه تالارهای پذیرایی را به تعطیلی کشاند
رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی گرانی در تهیه مایحتاج اولیه از جمله گوشت و مرغ و... را از مهمترین دلایل تعطیلی و رکود حاکم بر تالارهای پذیرایی دانست.
پنج شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۷
وضع نان و غذاخوریها در مرداد صدرنشین شکایت به وزارت صنعت بود
بیشترین شکایت‌های ثبت شده سازمان‌های استانی صنعت، معدن و تجارت در مردادماه به «نان» (بخش کالا) و «غذاخوری ها» (بخش خدمات) مربوط می شود.
چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۰۲
فارسی، غذای درجه یک و قیمت مناسب / تسهیلات دولتی با فسادهای اقتصادی به تولیدکننده نمی‌رسد
مدیرعامل صنایع غذایی فارسی در بازدید خبرنگاران از کارخانه گفت: کارخانه صنعتی فارسی توانایی تهیه 20 هزار غذا و 5 تن غذای آماده از جمله ناگت، کوکو، کتلت و ... را با هدف تولید غذای درجه با قیمت مناسب در ...
چهارشنبه ۰۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰
قیمت مواد اولیه شیرینی بیش از 50 درصد افزایش یافته است/ مردم فقط در مناسبت‌ها می‌توانند از شیرینی و شکلات استفاده کنند
رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی، قنادی و کافه قنادی گفت: پودر کنجد، پودر پسته و پودر کاکائو همه بیش از 50 درصد افزایش قیمت داشته‌اند.
دوشنبه ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۲
پای مک دونالد و استارباکس به دعوای ترکیه و آمریکا باز شد
شهردار یکی از شهرهای ترک، فعالیت برندهای مشهور آمریکایی در این شهر را ممنوع اعلام کرد.
یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۹:۲۰
رستوران‌ها حق گرفتن مجدد مالیات بر ارزش افزوده را ندارند
مدیرکل نظارت بر شبکه‌های توزیع سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، اخذ مجدد مالیات بر ارزش افزوده از مشتریان را تخلف دانست.
پنج شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۹:۴۲
اخذ تاییدیه حلال توسط یکی از رستوران های معروف استان
یکی از رستوران های معروف استان ضمن اخذ پروانه بهره برداری بهداشت موفق به دریافت تاییدیه حلال از سازمان غذا و دارو در استان شده است .
یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۰۵
تاثیر رژیم غذایی بر حفظ سلامت روده ها
ما با رژیم غذایی خود، علاوه بر تغذیه خودمان، میلیاردها باکتری، ویروس و قارچ های در حال زندگی در بدن مان را که میکروبیوم روده را تشکیل می دهند نیز تغذیه می کنیم.
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
رژیم غذایی مدیترانه ای موجب کاهش ریسک نابینایی مرتبط با سن می شود
طبق نتایج مطالعات، رژیم غذایی مدیترانه ای با مصرف روزانه بهتر و متعادل تری از انواع مواد خوراکی همراه است که به پیشگیری از نابینایی احتمالی در سنین بالا عمر کمک می کند.
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۱
رژیم غذایی سالم موجب رشد سلولی سالم در زنان می شود
محققان عنوان می کنند زنان باید رژیم غذایی سرشار از سبزیجات، میوه و غلات کامل مصرف کرده و از مصرف قندهای افزودنی، سدیم و گوشت فرآوری شده اجتناب نمایند.
پنج شنبه ۰۱ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۰۳