اخبار ویژه مجله خبری تغذیه و سلامت فودنا

مصرف روزانه پرتقال از کاهش بینایی پیشگیری می کند
محققان عنوان می کنند برای پیشگیری از کاهش بینایی در سنین بالا و حفظ سلامت چشم ها، روزانه پرتقال مصرف کنید.
هشدار درباره آلوده بودن یک برند معروف غلات صبحانه در آمریکا
کارشناسان سلامت در آمریکا به دلیل شیوع باکتری سالمونلا نسبت به مصرف محصولات غلات صبحانه، تولید یکی از شرکت‌های مواد غذایی در این کشور هشدار دادند.
فقط 5 درصد کالری بدن باید با قند و شیرینی تامین شود
با توجه به روند رو به رشد اضافه وزن و چاقی در جهان، توصیه جدید سازمان بهداشت جهانی این است که فقط 5 درصد کالری بدن باید با قند و شیرینی تامین شود.
مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با بیماری آسم مقابله می کند
طبق نتایج یک مطالعه جدید، رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزیجات و غلات کامل به کاهش علائم آسم کمک می کند.
خوردن سوپ قبل از غذا موجب کاهش وزن می شود
محققان عنوان می کنند اگر قصد دارید مصرف غذاهای سرشار از چربی های اشباع شده نظیر کره، خامه، پنیر، و گوشت را کاهش دهید، خوردن سوپ قبل از وعده غذایی بسیار تاثیرگذار است.
مصرف غذاهای کنسروشده ریسک اختلال روده ای را افزایش می دهد
مطالعه جدید نشان می دهد مصرف غذاهای کنسروشده ریسک ابتلا به بیماری التهاب روده را افزایش می دهد.
فست فود بلای جان ایرانی ها/ سرطان با طعم پیتزای ایتالیایی
افزایش روز افزون فست فودی ها در هر کوچه و خیابانی، حکایت از استقبال مردم به خوردن غذاهای آماده به ویژه از نوع فرنگی آن دارد. در حالی که فست فودها به عنوان غذای سرطان زا شناخته می شوند.
فواید شکلات در افزایش نرخ باروری را بشناسیم
شکلات تلخ مملو از مواد معدنی نظیر مس، آهن، پتاسیم، منیزیم و کلسیم است.
افراد ۷ تا ۱۸ ساله بیشتر گرفتار چاقی هستند
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: چاقی پدیده قرن ۲۱ است بطوریکه همه کشورها دچار این معضل هستند.
مصرف گردو ریسک دیابت را به نصف کاهش می دهد
یافته ها نشان می دهد مصرف دو عدد گردو در روز (یا ۳ قاشق چایخوری پودر گردو) ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ را تا ۴۷ درصد کاهش می دهد.
ارتباط کمبود ویتامین D و بیماری ریه
طبق نتایج یک تحقیق، میزان کمتر از حد نرمال ویتامین D خون با افزایش ریسک «بیماری ریوی بینابینی» (ILD) مرتبط است.
اینفوگرافی / تب کِریمه کنگو و عوامل ایجاد و پیشگیری
«تب کِریمه کنگو» بیماری‌ای است که برای نخستین‌بار در سال ۱۹۴۴ در شبه‌جزیره کریمه توسط دانشمندان روسی شناسایی شد و تب هموراژیک کریمه نام گرفت. در سال ۱۹۶۹ مشخص شد عاملِ تبِ خونریزی‌دهنده کریمه، مشابه ع...
پروبیوتیک ها تاثیری در کاهش استرس ندارند
مصرف پروبیوتیک ها ممکن است برای سیستم گوارش خوب و مفید باشد، اما احتمالا در کاهش میزان اضطراب موثر نیست.
ادعای سقط جنین با مصرف نمک یددار کذب است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادعای سقط جنین به واسطه مصرف نمک یددار را، نادرست و کذب خواند.
تردید متخصصان در مورد تاثیر مکمل‌های خوراکی
بررسی‌ها نشان می‌دهد تمامی مکمل‌های خوراکی حاوی تمام محتویاتی که روی بسته‌بندی‌های آن‌ها ذکر شده، نیستند.
خطری وحشتناک در کمین مصرف کنندگان سبزیجات آلوده/ افرادی که بیماری درو می‌کنند
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف سبزیجاتی که با آب آلوده آبیاری شده‌اند در طولانی مدت موجب بروز سرطان در افراد می‌شود.
امکان تولید محصول تراریخته ایرانی وجود دارد/ برخورد قاطعانه با متخلفانی که برچسب گذاری را دور می‌زنند
اصغری گفت: در کشور حسب مقررات، بالقوه امکان تولید محصولات تراریخته وجود دارد.
پروبیوتیک ها ریسک از بین رفتن استخوان ها را کاهش می دهند
محققان دریافتند رژیم غذایی سرشار از پروبیوتیک در زنان سالمند ریسک از بین رفتن استخوان ها را به نصف کاهش می دهد.
بیشترین شکایات از اماکن غیر بهداشتی/ سهم نانوایی ها
رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت، آخرین وضعیت شکایات مردمی از اماکن غیر بهداشتی را تشریح کرد.
تاثیر ویتامین D در پیشگیری از سرطان سینه
به گفته محققان، رژیم غذایی سرشار از ویتامین D موجب کاهش ریسک سرطان سینه می شود.
تهدید سلامت با مصرف روغن‌های گیاهی تصفیه نشده
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: روغن‌های گیاهی تصفیه نشده که در مراکز روغن‌گیری در سطح شهرها تولید و عرضه می‌شود دارای تاریخ مصرف کوت...
یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۶
مصرف مغزیجات آجیلی موجب افزایش قدرت باروری مردان می شود
محققان عنوان می کنند مصرف منظم ۶۰ گرم مغزیجات آجیلی موجب افزایش قدرت باروری مردانی می شود که قصد پدرشدن دارند.
شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۳۴
ارائه قلیان در برخی کافه ها سلامت مردم را تهدید می کند
امروزه به دلیل نبود فرهنگ مناسب در حوزه کافه داری، در برخی از کافه ها قلیان ارائه می‌شود که این موضوع اشتباه بوده و می‌تواند سلامت مردم را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
سه شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
سبزیجاتی که طعم فاضلاب می‌دهند/تهدید بیماری‌های میکروبی جدی است
مصرف سبزیجاتی که با آب های آلوده و فاضلاب آبیاری می شوند، می تواند منجر به بروز بیماری های خطرناکی همچون اسهال و استفراغ و تب روده شود که تهدید جدی برای سلامت افراد تلقی می شود.
سه شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
در فرآورده‌های گوشتی، درجه‌بندی کیفیت نداریم/بر سلامت محصولات نظارت می‌کنیم
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: در بحث فرآورده‌های گوشتی، درجه‌بندی کیفیت نداریم و سازمان غذا و دارو فقط بر ایمنی و سلامت آنها نظارت می‌کند.
چهارشنبه ۰۶ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۳۳
قهوه برای حفظ سلامت کبد مفید است
نتایج تحقیق جدید نشان می دهد نوشیدن سه فنجان قهوه یا بیشتر در روز به کاهش ابتلا به مشکلات جدی کبد کمک می کند.
یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
مردم از مصرف لبنیات سنتی غیرپاستوریزه خودداری کنند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: با مصرف محصولات لبنی سنتی و غیر پاستوریزه احتمال ابتلا به تب مالت وجود دارد.
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶
فعالیت تیمی برای سنجش میزان نیترات و سموم در میوه‌های پایتخت
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بااشاره به مشاهده نیترات در آزمایشات محصولات میادین میوه‌ و تره‌بار از فعالیت تیمی برای تحلیل نتایج آزمایشات انجام شده خبر داد تا براساس آن توصیه‌هایی برای کاهش آلایند...
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳
آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی / کاهش ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه‌های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ آغاز شده و در سراسر کشور انجام می‌شود.
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۴۷
مبحث محصولات تراریخته از ریل علمی خارج شده است
دبیر اجرایی کنگره بین المللی و ملی انجمن ژنتیک ایران، گفت: مبحث تولید محصولات تراریخته در کشور از ریل علمی خارج شده است.
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
رژیم غذایی موجب کاهش ریسک کم شدن شنوایی در زنان می شود
محققان با بررسی ارتباط سه رژیم غذایی متفاوت و ریسک کاهش شنوایی دریافتند رژیم غذایی سالم با کاهش خطر کم شدن شنوایی در زنان مرتبط است.
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۰۸
مضرات آرسنیک موجود در برنج را بشناسید
به گفته محققان، وجود ماده شیمیایی آرسنیک در برنج بسیار برای سلامت خطرناک است.
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۰۹
ارتباط مصرف مغزیجات آجیلی با کاهش ابتلا به آریتمی قلبی
طبق نتایج یک مطالعه جدید، خوردن مغزیجات آجیلی چندین بار در هفته به کاهش ریسک فیبریلاسیون دهلیزی و احتمالا نارسایی قلبی کمک می کند.
پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۰۹
بهبود اضطراب و اختلالات خواب با پروبیوتیک ها
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور، گفت: بسیاری از بیماری های اعصاب و روان مانند اضطراب و افسردگی، با کمک پروبیوتیک ها بهبود می یابد.
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲:۳۶
مصرف شکلات تلخ موجب کاهش استرس و التهاب می شود
یافته های دو مطالعه جدید نشان می دهد مصرف شکلات تلخ موجب کاهش استرس و التهاب می شود و در عین حال، حافظه، سیستم ایمنی و خلق و خو را بهبود می بخشد.
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۵۹
نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و ابتلا به برخی بیماری ها
به گفته محققان، تند غذا خوردن در بلندمدت با مصرف بالاتر کالری، اضافه وزن و افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط است.
یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۸:۰۹
پروبیوتیک ها موجب مهار بیماری ها می شوند
رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: پروبیوتیک ها موجب مهار بیماری های مختلف می شوند.
چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶
تاثیر مصرف کافئین در طول بارداری بر افزایش ریسک اضافه وزن کودک
یافته های جدید نشان می دهد مصرف مقادیر متوسط کافئین مصرف شده در طول بارداری ممکن است بر وزن کودک در سنین بالاتر تاثیر گذارد.
چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۴۶
کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب
محققان عنوان می کنند مصرف چهار وعده ماهی چرب در هفته به افزایش میزان کلسترول خوب و پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کند.
سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳
حذف کامل اسید چرب ترانس از فرآورده‌های غذایی تا پایان دولت دوازدهم
وزیر بهداشت اقدامات انجام شده در حوزه کاهش روغن، نمک و شکر در محصولات و فرآورده‌های غذایی را تشریح کرد.
دوشنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۰
صفحه ۱ از ۴ ۲ ۳ ۴ بعدی »
صنایع غذایی فارسی با کارخانه تمام‌صنعتی و منحصر به فرد در خاورمیانه، ابداع‌کننده و اولین تهیه غذای ایران
گروه صنایع غذایی فارسی بیش از چهار دهه در زمینه تهیه غذا با رویکرد مشتری‌مداری و ارائه غذای باکیفیت فعالیت کرده و به‌تعبیری ابداع‌کننده و اولین تهیه غذای ایران است. گروه صنایع غذایی فارسی اکنون پس ازگ...
شنبه ۰۹ تیر ۱۳۹۷ - ۲:۰۶
فروش اصلی ساندویچی‌ها فلافل شده است/بیش از 500 واحد تعطیل شده‌اند
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذائی گفت: امروز فروش اصلی اغذیه‌فروشان و ساندویچی‌ها، فلافل است زیرا قیمت آن ارزان است. امروز مردم به دنبال یک غذای شکم‌پرکن هستند نه غذای دارای پروتئین.
جمعه ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵
غذاهای سنتی جاذبه خوشمزه مشهد
غذاهای سنتی در کنار دهها جاذبه مذهبی، تاریخی، طبیعی و گردشگری مشهد، یکی از خوشمزه ترین جاذبه های این شهر است که هر زائر و مسافری دست کم یک وعده غذایی مزه آن را چشیده است.
سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۹:۴۸
رژیم غذایی موجب کاهش ریسک کم شدن شنوایی در زنان می شود
محققان با بررسی ارتباط سه رژیم غذایی متفاوت و ریسک کاهش شنوایی دریافتند رژیم غذایی سالم با کاهش خطر کم شدن شنوایی در زنان مرتبط است.
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۰۸
بهبود اضطراب و اختلالات خواب با پروبیوتیک ها
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور، گفت: بسیاری از بیماری های اعصاب و روان مانند اضطراب و افسردگی، با کمک پروبیوتیک ها بهبود می یابد.
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲:۳۶
نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و ابتلا به برخی بیماری ها
به گفته محققان، تند غذا خوردن در بلندمدت با مصرف بالاتر کالری، اضافه وزن و افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط است.
یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۸:۰۹