اخبار ویژه مجله خبری تغذیه و سلامت فودنا

رژیم غذایی بهتر موجب بزرگ تر شدن مغز می شود
یافته های جدید نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی شان مملو از میوه، سبزیجات، مغزیجات آجیلی و ماهی است دارای مغز بزرگ تری هستند.
خوردن دو وعده ماهی در هفته از بیماری قلبی پیشگیری می کند
محققان توصیه می کنند مصرف ماهی، بخصوص ماهی های چرب، یک یا دو بار در هفته به کاهش ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند.
خوردن آش‌رشته و کله‌پاچه برای افطار توصیه نمی‌شود
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی از غذاها به هنگام افطار مثل آش رشته، زولبیا و بامیه و کله‌وپاچه مناسب نیست.
هشدار سامان غذا و دارو درباره مصرف قارچ‌های خودرو در طبیعت
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به گزارش‌های مسمومیت‌های اخیر ناشی از مصرف قارچ‌های خودرو در طبیعت، گفت: احتمالا با توجه به بارندگی‌ها و شرایط جوی اخیر در برخی مناطق کشور قارچ‌هایی روییده‌اند، اما ب...
نقش روزه در بهبود بیماری ها
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه روزه داری در بهبود بیماری های مختلف نقش موثری دارد، گفت: مصرف بی رویه آب در زمان افطار تا سحر، توصیه نمی‌شود.
مردم قارچ فله ای و غیر پرورشی نخورند/۹ فوتی در ۳ استان
سخنگوی سازمان اورژانس کشور، از مردم درخواست کرد از مصرف قارچ های فله ای و غیر پرورشی خودداری کنند.
رژیم غذایی پرفیبر نقش حفاظتی در مقابل ویروس آنفلوانزا دارد
محققان در آزمایش بر روی موش ها دریافتند فیبر رژیمی با ایجاد سیستم ایمنی سالم موجب افزایش نرخ زنده ماندن در موش های مبتلا به آنفلوانزا می شود.
مواد خوراکی تقویت کننده انرژی و کاهش خستگی را بشناسید
محققان توصیه می کنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می تواند به مقابله با خستگی مداوم کمک کند.
تشدید بازرسی های بهداشتی از اماکن تهیه و توزیع غذا در ماه رمضان
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، گفت: تمهیدات بهداشتی و بازرسی ها از اماکن و اغذیه فروشی ها در ماه رمضان تشدید می شود.
روزه داران به توصیه های غذایی از افطار تا سحر توجه کنند
رئیس انجمن سردرد ایران، گفت: روزه داران به توصیه های پزشکی در هنگام افطار و سحر، توجه کنند.
مصرف پروتئین بیشتر برای سلامت استخوان ها مفید است
محققان در بررسی های جدید خود دریافتند رژیم غذایی سرشار از پروتئین که همراه با مصرف کافی کلسیم باشد برای سلامت افراد بزرگسال مفید و سودمند است.
کاهش علائم پوکی استخوان با مصرف روغن ماهی
مطالعه جدید نشان می دهد مصرف روزانه یک گرم روغن ماهی می تواند به کاهش درد بیماران مبتلا به پوکی استخوان کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی در ماه رمضان/ نوشیدن آب گرم در افطار را فراموش نکنید
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت بر رعایت توصیه‌های طب ایرانی در ماه مبارک رمضان برای ارتقای تندرستی تاکید کرد.
تاکید سازمان جهانی بهداشت بر ممنوعیت جهانیِ چربی‌های ترانس
سازمان جهانی بهداشت (WHO) بر ممنوعیت جهانی مصرف چربی‌های ترانس تاکید کرد.
جشنواره طعم سلامت در ماه رمضان برگزار می شود
دومین جشنواره طعم سلامت در ماه مبارک رمضان در برج میلاد برگزار خواهد شد.
مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را افزایش نمی دهد
تحقیق جدید نشان می دهد خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت افزایش نمی دهد.
تشنگی در ماه رمضان را با طب سنتی رفع کنید
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه ماه رمضان فرصتی برای خودسازی معنوی است، راهکار‌هایی ساده و قابل دسترس را برای جلوگیری از تشنگی در این ماه توصیه کرد.
چه کسانی نباید چای سبز بنوشند؟
اگر چه چای سبز خواص بسیاری برای سلامتی دارد، با این حال آثار چای سبز و ترکیبات آن ممکن است تا مقدار خاصی مفید باشد اما دوزهای بالاتر آن ممکن است موجب برخی عوارض نامطلوب شود.
تولید محصولات تراریخته به نفع سلامت مردم و اقتصاد کشور است
رئیس انجمن ژنتیک ایران، گفت: تولید محصولات تراریخته علاوه بر اینکه از لحاظ اقتصادی برای کشور بسیار مقرون به صرفه است، موجب افزایش محصولات کشاورزی با کیفیت می شود.
اندازه گیری سریع ۱۵ گروه از آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، از امکان اندازه گیری ۱۵ گروه از آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی با روش های سریع در کشور، خبر داد.
فعالیت تیمی برای سنجش میزان نیترات و سموم در میوه‌های پایتخت
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بااشاره به مشاهده نیترات در آزمایشات محصولات میادین میوه‌ و تره‌بار از فعالیت تیمی برای تحلیل نتایج آزمایشات انجام شده خبر داد تا براساس آن توصیه‌هایی برای کاهش آلایند...
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳
آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی / کاهش ۳ درصدی شکر در شیرکاکائو
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه‌های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ آغاز شده و در سراسر کشور انجام می‌شود.
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۴۷
مبحث محصولات تراریخته از ریل علمی خارج شده است
دبیر اجرایی کنگره بین المللی و ملی انجمن ژنتیک ایران، گفت: مبحث تولید محصولات تراریخته در کشور از ریل علمی خارج شده است.
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
رژیم غذایی موجب کاهش ریسک کم شدن شنوایی در زنان می شود
محققان با بررسی ارتباط سه رژیم غذایی متفاوت و ریسک کاهش شنوایی دریافتند رژیم غذایی سالم با کاهش خطر کم شدن شنوایی در زنان مرتبط است.
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۰۸
مضرات آرسنیک موجود در برنج را بشناسید
به گفته محققان، وجود ماده شیمیایی آرسنیک در برنج بسیار برای سلامت خطرناک است.
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۰۹
ارتباط مصرف مغزیجات آجیلی با کاهش ابتلا به آریتمی قلبی
طبق نتایج یک مطالعه جدید، خوردن مغزیجات آجیلی چندین بار در هفته به کاهش ریسک فیبریلاسیون دهلیزی و احتمالا نارسایی قلبی کمک می کند.
پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۰۹
بهبود اضطراب و اختلالات خواب با پروبیوتیک ها
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور، گفت: بسیاری از بیماری های اعصاب و روان مانند اضطراب و افسردگی، با کمک پروبیوتیک ها بهبود می یابد.
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲:۳۶
مصرف شکلات تلخ موجب کاهش استرس و التهاب می شود
یافته های دو مطالعه جدید نشان می دهد مصرف شکلات تلخ موجب کاهش استرس و التهاب می شود و در عین حال، حافظه، سیستم ایمنی و خلق و خو را بهبود می بخشد.
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۵۹
نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و ابتلا به برخی بیماری ها
به گفته محققان، تند غذا خوردن در بلندمدت با مصرف بالاتر کالری، اضافه وزن و افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط است.
یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۸:۰۹
پروبیوتیک ها موجب مهار بیماری ها می شوند
رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: پروبیوتیک ها موجب مهار بیماری های مختلف می شوند.
چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶
تاثیر مصرف کافئین در طول بارداری بر افزایش ریسک اضافه وزن کودک
یافته های جدید نشان می دهد مصرف مقادیر متوسط کافئین مصرف شده در طول بارداری ممکن است بر وزن کودک در سنین بالاتر تاثیر گذارد.
چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۴۶
حذف کامل اسید چرب ترانس از فرآورده‌های غذایی تا پایان دولت دوازدهم
وزیر بهداشت اقدامات انجام شده در حوزه کاهش روغن، نمک و شکر در محصولات و فرآورده‌های غذایی را تشریح کرد.
دوشنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۰
ویژگی‌های گوشت قرمز سالم را می‌دانید؟
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان گفت: رنگ گوشت قرمز، باید روشن و طبیعی بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد.
شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶
کوکاکولا مسئول چاقی و دیابت
دیده‌بان مواد غذایی (Foodwatch)، سازمان اروپاییِ مدافع حقوق مصرف کنندگان در گزارشی شرکت کوکاکولا را در گسترش چاقی و دیابت مسئول می‌داند و این گزارش به‌ ویژه تبلیغات کوکاکولا را "غیرمسئولانه" خوانده اس...
شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۹:۰۱
آجیل کم نمک بخورید/ مراقب باشید چاق نشوید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم در ایام نوروز باید مراقب سلامتی خود باشند تادچار چاقی و اضافه وزن نشوند، گفت: مصرف آجیل ها در روزهای تعطیل نوروز باید محدود شود.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶
نوشیدنی مورد علاقه کارلوس کی‌روش
کارلوس کی‌روش برای خروج کمتر از منزل، او اکثر روزها در کافی‌شاپی در برج ایران زمین حاضر می‌شود و معمولا هم از نوشیدنی‌های نیروزا استفاده می‌کند.
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۵
کافه ارگانیک در چین
تیریبی ارگانیک (TRIBE ORGANIC) کافه کوچکی در پکن است که طراحی برای غذا و نوشیدنی خود انتخاب کرده که حس ارگانیک بودن را القا می‌کنند.
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰
نسبت مصرف قهوه به چای در ایران چقدر است؟
در ایران به ازاء هر ۱ فنجان قهوه، ۹ فنجان چای نوشیده می‌شود. این آمار در سطح جهان، ۱ به ۳ است. به عبارت دیگر، در سطح جهان نیز چای سه برابر قهوه طرفدار دارد.
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
فواید آنتی اکسیدان ها برای سلامت
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که موجب توقف فعالیت سایر مواد شیمیایی موسوم به رادیکال های آزاد می شوند.
یکشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۸:۱۸
حوزه غذا، آب و بهداشت از مسایل امنیتی جدا نیست
وزیربهداشت گفت: حوزه غذا، آب و بهداشت از مسایل امنیتی جدا نیست و از جمله مواردی است که در آینده حاشیه سازی های زیادی درباره آن خواهد شد.
یکشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۷:۲۷
صفحه ۱ از ۴ ۲ ۳ ۴ بعدی »
غذاهای سنتی جاذبه خوشمزه مشهد
غذاهای سنتی در کنار دهها جاذبه مذهبی، تاریخی، طبیعی و گردشگری مشهد، یکی از خوشمزه ترین جاذبه های این شهر است که هر زائر و مسافری دست کم یک وعده غذایی مزه آن را چشیده است.
سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۹:۴۸
نگاه ویژه به بهداشت رستوران‌های بین‌راهی در نوروز+چند توصیه
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به جزییات طرح نوروزی وزارت بهداشت در زمینه نظارت بر بهداشت اماکن عمومی و رستوران‌ها، توصیه‌هایی را درباره ...
شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
رژیم غذایی موجب کاهش ریسک کم شدن شنوایی در زنان می شود
محققان با بررسی ارتباط سه رژیم غذایی متفاوت و ریسک کاهش شنوایی دریافتند رژیم غذایی سالم با کاهش خطر کم شدن شنوایی در زنان مرتبط است.
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۰۸
بهبود اضطراب و اختلالات خواب با پروبیوتیک ها
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری کشور، گفت: بسیاری از بیماری های اعصاب و روان مانند اضطراب و افسردگی، با کمک پروبیوتیک ها بهبود می یابد.
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲:۳۶
نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و ابتلا به برخی بیماری ها
به گفته محققان، تند غذا خوردن در بلندمدت با مصرف بالاتر کالری، اضافه وزن و افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط است.
یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۸:۰۹
رژیم آب خطرناک ترین روش کاهش وزن است
محققان عنوان می کنند رژیم آب خطرناک ترین نوع رژیم کاهش وزن در جهان است.
دوشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۹:۱۷