جمعه، ۲ تیر ۱۳۹۶
۰۲:۴۶
یکساله (شهریور94)
پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

دریافت خبرنامه

مطالب رژیم غذایی

اخبار ویژه مجله خبری تغذیه و سلامت فودنا

معاون نظارت بر اجرای استانداردسازمان ملی استاندارد ایران گفت: در کمیته فنی تدوین استاندارد، استاندارد خمیرمرغ را تدوین و اجرای آن را از تاریخ ۳۰ / ۲/ ۱۳۹۶ تصویب کردیم.
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱
لزوم توجه به تغذیه فرزندان
یک کارشناس حوزه تولید مواد غذایی گفت: ایجاد جدول ارزش مواد غذایی بر روی محصولات این امکان را به مصرف کننده می دهد تا با بررسی این جدول بهترین محصول ممکن را برای مصرف انتخاب کند.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸
رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر بار میکروبی بیش از حد پوست مرغ، از عوارض زیانبار خمیر مرغ های حاوی این پوست های آلوده خبر داد.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه نسبت به مصرف نمک دریا به خاطر مخاطرات جدی آن برای سلامت بدن هشدار داد.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲
در این مطلب سفری به دور دنیا خواهیم داشت و با چند ماده غذایی با طعمی فراموش‌نشدنی آشنا خواهیم شد که طرفداران زیادی را در سال ۲۰۱۷ به خود اختصاص داده اند.
یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
نوشابه یا Soft drink به معنی هر چیزی نوشیدنی است و معنی عامیانه آن بین مردم یک نوشیدنی خنک و معمولا شیرین است. نوشابه ها آشامیدنی های بسیار محبوبی هستند که در میان مردم دنیا از محبوبیت بالایی برخوردار...
یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳
برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات سلامت که از ۲۰ خرداد در سراسر کشور آغاز شده است، از روز گذشته نیز در استان تهران کلید خورد.
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۵۷
رئیس اداره فرآورده های غذایی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تبلیغات «روغن جامد سالم» در رسانه ملی را تخلف از ضوابط وزارت بهداشت دانست.
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۵۴
محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۴۹
رئیس صنایع انجمن غذایی گفت: برخی سودجویان برای شفاف شدن روغن‌های سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه می‌کنند که از نظر علمی کاملا غیر مجاز و رد شده است.
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
تیمی از محققان دریافته اند شکلات تلخ موجب آهسته شدن روند افزایش سن می شود.
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶
یک کارشناس کشاورزی با بیان اینکه به شدت در حوزه سلامت غذا تهدید می‌شویم، گفت: بیشتر منابع در بخش درمان و بهداشت هزینه می‌شود؛ در حالیکه باید در بخش غذا سرمایه گذاری شود.
سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱
سخنگوى وزارت بهداشت گفت: کاهش مصرف نمک در نانوایی ها از برنامه های نظارتی وزارت بهداشت است.
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی فرآورده های غذایی ترش مزه را به علت جعل یا نداشتن اسناد بهداشتی مورد نیاز غیر مجاز اعلام کرد.
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فروشندگان باید از تولیدکنندگان دارای پروانه ساخت، ظروف یکبار مصرف را خریداری کنند.
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
اگرچه تصور می شود مصرف لبنیات کم چرب سالم تر است اما تحقیق جدید نشان می دهد این عادت با افزایش نسبی ریسک ابتلا به بیماری پارکینسون همراه است.
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵
به گفته محققان، خوردن روزانه یک تخم مرغ به شکل قابل توجهی موجب افزایش رشد و کاهش کوتاه قدی تا ۴۷ درصد در کودکان می شود.
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۵۴
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تاکید کرد: واحدهای صنفی که با مجوز مشغول فعالیت هستند، تمام مسائل بهداشتی را به دقت مورد توجه قرار می‌دهند و بر همین اساس هیچگونه نگرانی در خصوص آلودگی گوشت‌های مورد است...
جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰
دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، گفت: برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات سلامت محور، از روز شنبه ۲۰ خرداد آغاز می شود.
جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
محققان دریافتند ترکیب موجود در روغن زیتون به پیشگیری از سرطان مغز کمک می کند.
پنج شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹
 صفحه ۱ از ۵   ۲   ۳   ۴   ۵   بعدی » 
رییس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذایی از مجاز بودن ارائه ساندویچ سرد بیرون‌بر در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵
درباره بازاری که روزانه رشد می کند
خانواده های بدون شاغل سالی 559 هزار تومان برای رستوران می پردازند.
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
هر رستوران برای موفقیت و ادامه روند فعالیت خود نیازمند کارمندان و کارگرانی است که همچون چرخ دنده‌های یک ساعت به طور منظم، دقیق و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند. هر یک از افرادی که در رستوران مشغول به فع...
چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۴۸
در این مطلب قرار است شما را با برخی رازهای کسب و کار فست فودهای بزرگ آشنا کنیم که هرگز در مورد آن ها به مشتری ها حرفی نمی زنند و همه تلاششان این است که مردم کمتر در مورد این مسائل بدانند.
چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۴۰
در بررسی‌ها مشخص شد که ساندویج یکی از رستوران‌های زنجیره‌ای حاوی مواد سرطان زا و مضر برای سلامتی است.
سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲
یک کارشناس تغذیه‌ گفت: بهره هوشی‌ کودکانی‌ که زیاد فست فود می‌خورند از هم سن‌ و سالان خود کمتر است.
سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۱
اولین جشنواره تخصصی فودکورت، خدمات و صنایع وابسته، هفتم اسفندماه 1395 در هتل المپیک تهران با حضور مدیران فودکورت های سراسر ایران، مالکین مراکز تجاری و فعالان حوزه فودکورت و رستوران و معرفی برترین‌های ...
یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۰۶
رئیس اتحادیه رستوران داران و تالارهای اصفهان گفت: رستورانی که بعد از ساعت ۱۲ شب باز باشد از سوی اماکن بسته می شود اما در صورت صدور مجوز از سوی اماکن، ما آمادگی فعالیت یکسره را داریم.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
اگر می‌خواهید بدانید رستوران‌های زنجیره‌ای غربی مثل مک‌دونالد و کی‌اف‌سی چطور بر سر بازار عظیم چین رقابت می‌کنند این گزارش را بخوانید.
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۴۴
رستوران‌دارانی که نسبت به انحصار اکبر جوجه شکایت داشتند، خواستار رسیدگی مجلس به این امر شدند. جمعی از رستوران‌داران شکایتی را از اداره مالکیت صنعتی به دلیل آنچه آنها انحصاری کردن یک غذای محلی (اکبر جو...
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۸
یک استادیار و جامعه شناس بیان داشت:
فودنا- یک استادیار و جامعه شناس با تصریح بر اینکه بستن قهوه خانه ها راه حل نیست، اظهار داشت: وقتی قهوه خانه ها بسته شود، افراد در خانه مصرف می کنند.در واقع به جای اینکه مسئله را حل کنیم صورت مسئله را ...
پنج شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸
نایب رئیس اتحادیه قهوه خانه داران و سفره خانه های سنتی
فودنا- نایب رئیس اتحادیه قهوه خانه داران با اشاره به اذعان وزیر بهداشت، به تولید انبوه توتون و تنباکو در کشور، بیان داشت: اگر قرار است قلیان مصرف نشود، چرا توتون و تنباکویی که انحصاری در دست دولت است،...
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸
مدیرمجموعه غذایی کترینگ اخوان سادات
ابوالقاسم میراشرف‌خان به عنوان یک کارشناس حوزه غذا و کیترینگ با بیان اینکه با رشد جوامع شهری تمایل مردم به استفاده از غذاهای آماده و رستورانی در کشور افزایش یافته است به خبرنگار فودنا گفت: تهیه غذا از...
یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶
جایی شاید در شمال، شرق و یا غرب تهران و در زمانی که شاید هرگز فکرش را هم نکرده باشید. یک کاروان بزرگ با رنگ‌های جذاب و نقش یک آقای سیبیلو روی آن، صفی طولانی از عشاق فست فود که در جلوی پیشخوان آن منتظر...
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
محققان طی بررسی‌هایی دریافتند کاغذهای ساندویچی که برای بسته‌بندی فست فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای سلامتی بسیار مضر است.
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۵۴
برای خوردن یک غذای خوب، حاضرید چقدر پرداخت کنید؟ اگر به دنبال خوردن یک غذای مجلل و شاهانه هستید، نباید هیچ محدودیت مالی داشته باشید.
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۱۵
برخی برندهای مشهور فست فود از برخی مواد شیمیایی سمی و سرطانزا در ساندویج ها و ناگت ها استفاده می کنند که موجب به خطر افتادن جان انسان می‌شود.
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۵۰
صاحب یک رستوران در تایوان برای سرگرم کردن مشتریانش به اقدامی عجیب روی آورده است.
یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۹
شرکت مک‌دونالد در حوزه فروش محصولات غذایی به صورت خرده‌فروشی و از طریق شعبه‌های رستورانی خود فعالیت می‌کند. فعالیت‌های این شرکت شامل مدیریت و واگذاری امتیاز فروش محصولات مک‌دونالد در سراسر جهان است. ا...
جمعه ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵
اولین جشنواره تخصصی فودکورت برای اولین بار در کشور، به همت گروهی از فعالین این حوزه در 17 بهمن ماه 1395 در هتل المپیک برگزار خواهد شد.
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۶
 صفحه ۱ از ۵   ۲   ۳   ۴   ۵   بعدی » 
یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: بدن روزانه به کربوهیدرات، چربی و پروتئین توأماً نیاز دارد.
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۴۹
استفاده از سرکه بالزامیک جهت کاهش وزن تاثیر چشمگیری دارد.
پنج شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۹:۵۹
برای آب کردن چربی شکم آن چه می خورید نیز نقش بسیاری مهم ایفا می کند.
دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵ - ۹:۳۸
آیا تا به حال تصمیم گرفته اید که خود را به وزن ایده آل برسانید یا خیر؟ برای نیل به این هدف باید اراده ای قوی داشت و به راه حلهایی که برایتان مطرح می کنم عمل کنید. مهمترین راه حل رژیم گرفتن است و تنها ...
یکشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
طبق مطالعه جدید محققان، برنامه غذایی شامل چربی های سالم نظیر روغن زیتون و مغزیجات آجیلی موجب اضافه وزن نمی شوند.
پنج شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
طبق یافته اخیر محققان، رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای موجب کاهش میزان نشانگر التهابی موسوم به پروتئین واکنشی C می شود.
شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳
خبرها حاکی از آن است که مصرف آبی که کنار تخت قرار داده‌اید، ممکن است به علت تغییر PH و تغییرات مولکولی ساختار آب، سلامتی بدن را تهدید کند.
جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
در صورتی که زیاد می‌خورید اما هنوز احساس گرسنگی می‌کنید یک جای کار می‌لنگد. عادت‌های غذایی اشتباه می‌تواند اهداف تناسب اندامی شما را کمرنگ کنند. در صورتی که برای کاهش وزن جدی هستید باید عادت‌های غذایی...
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۴
محققان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مطالعه بر روی رژیم‌های غذایی بیماران مبتلا به سرطان بر مصرف مواد غذایی طبیعی و چربی‌های امگا 3 تاکید کردند.
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۹:۳۲
محققان در مطالعه ای به تاثیر شکلات در بهبود عملکرد جنینی و کاهش خطر مشکلات بارداری پی بردند.
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۲
مواد غذایی متنوع، مصرف سبزی و میوه و جایگزینی آنها به جای میان وعده‌های ناسالم، کاهش استفاده از چربی، افزایش مصرف حبوبات و همچنین تغذیه نوزاد با شیر مادر تا شش ماهگی از راه‌های رسیدن به یک زندگی سالم ...
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۹:۴۶
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، مایعات، مواد غذایی حاوی ویتامین E،C،D و همچنین مصرف هفتگی ماهی و لبنیات را برای کاهش عوارض آلودگی هوا بر بدن...
پنج شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
طبق مطالعه جدید محققان، وجود یک ترکیب گیاهی در ادویه ها و گیاهان خوراکی موجب افزایش اتصالات مغزی می شود.
یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۹:۵۹
در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت عمومی ضروری است بسیاری از افراد به اندازه‌ کافی فیبر مصرف نمی‌کنند.
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
گیاهخواران اگر نکات گفته شده در این مطلب را در رژیم غذایی خود رعایت کنند، می توانند مواد غذایی کافی را به بدن خود برسانند.
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷
دبیر اجرایی پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران، تاکید کرد: اساسا درمان اصلی چاقی اصلاح شیوه زندگی به مفهوم رعایت الگوی صحیح تغذیه و فعالیت بدنی مناسب است.
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
۲۵میلیون نفر از مردم ایران یا چاق هستند یا اضافه وزن دارند؛ این یعنی بیش از ۳۰درصد از ایرانی‌ها در معرض بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت یا مرگ‌ومیر ناشی از آنها قرار دارند و باید برای آب کردن چربی‌های ا...
سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
مسلم بیگوند مدیر مهمانسرای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: اولین رستوران سلامت کشور از ابتدای مهرماه در کرمانشاه کار خود را آغاز کرده و افتتاح رسمی آن نیز تا پایان هفته با حضور استاندار ...
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۹:۱۸
کارشناس موادخوراکی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه تاکید کرد: برای داشتن قلب سالم، چربی ناسالم در رژیم غذایی‌تان را با چربی سالم به شکل روغن زیتون جایگزین کنید.
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
رژیم‌های مختلفی در برنامه پیشنهادی پزشکان متخصص وجود دارد که در این گزارش به بررسی یکی از آنها خواهیم پرداخت.
جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
افرادی که مبتلا به سندروم متابولیک هستند ممکن است دچار فشار خون یا افزایش سطح قند خون شده و با خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت روبرو شوند.
جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶
«می خواهم لاغر شوم». اگر می خواهید با حجم انبوهی از توصیه و نصایح در مورد روش های لاغری آشنا شوید، کافی است همین یک جمله کوتاه را در هر جمعی به زبان بیاورید.
پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۹
سبزی‌ها با میزان متفاوتی از نظر وجود چربی و فیبر با هم مشترک هستند.
یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۹:۴۰
خبرگزاری رسا ـ شهر «دائگو» در کره جنوبی، سال آینده میلادی، صاحب نخستین رستوران حلال خواهد شد.
سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹
تحقیقات پیشین حاکی از آن است که مصر زیاد فست فود ها منجر به چاقی و مشکلات مرتبط با سلامت در دوران کودکی می شود. پژوهش های اخیر بیانگر آن است که مصرف این گونه غذاها نه تنها بر سلامت جسمی اثر می گذار
شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱
ماهی یک ماده غذایی بسیار مفید و لازم در برنامه غذایی می‌باشد که از ارزش تغذیه ای بسیار بالایی برخوردار است.
چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱
هرچند غذای رستوران اغلب از نظر کیفیت و رعایت بهداشت در سطح غذای خانه نیست اما با رعایت برخی نکات می‌توانید غذای سالم‌تری را بیرون از منزل میل کنید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری شبکه العا...
دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵
پژوهشگران دانشگاه بیرمنگام می گویند که نتایج این تحقیق کوچک باید در آزمایشات بزرگتر تأیید شود. این تیم تحقیقاتی از 84 شخض چاق داوطلب استفاده کردند که توسط دکترها معرفی شده بودند.
دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۰:۳۵
فست‌فود اینجا فست‌فود آنجا فست‌فود همه جا! کافیست اراده کنی تا بلافاصله یک پیتزا یا ساندویچ بخوری، اصلاً نیازی نیست از خانه‌ات بیرون بیایی و احیاناً چند قدمی پیاده‌روی کنی تا کمی هم به سلامتت برسی.
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
مراقب مقدار مصرف غذایی خود باشید زیرا مصرف زیاد غذا باعث افزایش وزن می شود.
دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۹:۵۶
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی »