اخبار ویژه مجله خبری تغذیه و سلامت فودنا

صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می شود
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: متاسفانه برخی از غذاها و خوراکهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه های جدی دارد.
گیاهخواری بدون مصرف تخم‎مرغ و لبنیات عارضه دارد
مسئول برنامه تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: گیاهخواری اگر همراه با مصرف تخم‌مرغ و لبنیات نباشد، سبب کمبود بعضی ویتامین‌ها از جمله ویتامین ب۱۲ در بدن خواهد شد.
ممکن است شیر آن‌قدرها هم که گمان می‌کنید مفید نباشد!
سال‌هاست که می‌گویند نوشیدن شیر برای ما لازم و مفید است و کمکمان می‌کند استخوان‌ها و دندان‌هایی سالم داشته باشیم اما آیا ممکن است درباره فواید شیر اغراق کرده باشند؟
جهل غذایی سلامت جامعه را تهدید می‌کند
مدیر گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره تغییرات ایجاد در حوزه سلامت، گفت: جهل در حوزه تغذیه یکی از خطرات جدی حوزه سلامت است.
هرگز این مواد غذایی را نخورید!
در این مطلب به 10 مواد غذایی اشاره می‌کنیم که برای حفظ سلامتی‌تان هرگز نباید بخورید.
مصرف مواد خوراکی حاوی"کولین"در بارداری موجب تقویت مغز کودک می شود
مطالعه جدید نشان می دهد زنان بارداری که حداقل دو بار در روز میزان توصیه شده کولین را در سه ماهه آخر بارداری مصرف می کنند، نوزادشان از فواید شناختی متعددی بهره می برد.
حضور ۱۱۰۰ کارشناس تغذیه در مراکز جامع سلامت کشور
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: حضور هزار و صد کارشناس تغذیه در مراکز جامع سلامت به تنهایی نمی تواند چاقی را کنترل کند و باید دسترسی مردم به فضاهای ورزشی نیز بیشتر شود.
۴۱ فرآورده غذایی پروانه استاندارد گرفتند
مدیرکل استاندارد استان تهران از صدور پروانه استاندارد برای ۴۱ فرآورده غذایی در ماه گذشته خبر داد.
مرغ بهتر است یا بوقلمون؟
متقاضیان تغذیه می‌گویند لازم است در رژیم غذایی‌مان یک وعده گوشت داشته باشیم که معادل 65 تا 100 گرم گوشت پخته است
بهترین گزینه‌های غذایی برای فصل سرما
اگرچه در فصل زمستان خوردنی‌های کمتری نسبت به تابستان وجود دارد اما در این فصل هم مواد غذایی با خواص فوق‌العاده‌ای وجود دارد که در اینجا 5 مورد از مفیدترین آن‌ها را برایتان آورده‌ایم. با ما همراه باشید...
فرهنگ غذایی که در روند زندگی پرشتاب مدرن رو به فراموشی می رود
غذاهای سنتی در گذر زمان و بر حسب شرایط اقلیمی، اجتماعی و اقتصادی هر قومیت و منطقه به وجود آمده اند ولی برخی از آنها در جریان گسترش روزافزون سبک زندگی پرشتاب مدرن فراموش شده و یا در معرض فراموشی قرار گ...
مصرف دو وعده ماهی در هفته/ شیر و لبنیات کم چرب مصرف کنید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: درشرایط آلودگی هوا، همه گروه های سنی آسیب پذیر هستند و رعایت توصیه های تغذیه ای در این شرایط به سلامت مردم و کاهش عوارض آلودگی هوا کمک می کند.
ختم قائله بین سازمان استاندارد و غذا و دارو/ روحانی تکلیف را مشخص کرد
در نهایت با ابلاغ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد تکلیف سیاست‌گذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد در حوزه تجهیزات پزشکی، لوازم آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی مشخص شد.
حوزه غذا اولویت سازمان غذا و دارو/ غذا می‌تواند نقش پیشگیری از بیماری را ایفا کند
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نسبت به سلامت مردم حساس هستیم، تاکید کرد: حوزه غذا در اولویت اول بوده و سازمان غذا و دارو باید با عنوان غذا شناخته شود.
لزوم ساختار سازی مناسب در راستای تضمین ایمنی غذا
مدیرکل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ساختار مناسب را برای تضمین ایمنی غذا به عنوان یک تکلیف باید انجام دهیم تا بتوانیم پاسخگو به آحاد جامعه باشیم.
هرگز گردن مرغ را نخورید!
خوردن مرغ‌های کبابی خوشمزه گاهی به دردسرش نمی‌ارزد، مواد افزودنی و طعم دهنده‌هایی لذت بخش که با شیوه مناسبی پخته نمی‌شوند.
سیاست‌های واردات غذا سختگیرانه می‌شود
رییس سازمان غذا و دارو از سختگیرانه‌تر شدن واردات محصولات غذایی خبر داد و گفت: اقدام دیگرمان این است که در راستای افزایش کیفیت محصولات و فرآورده‌های غذایی بتوانیم به صنایع غذایی کمک کنیم تا تکنولوژی‌ه...
ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا مرگبار است
مخلوط کردن الکل و نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌تواند منجر به عوارض مرگباری مانند مسمومیت الکل شود. در این نوشتار دیگر خطرات مرتبط با این نوشابه‌های انرژی‌زای کافئین‌دار را عنوان می‌کنیم.
نقش شرکت های تولید موادغذایی در جلوگیری از دیابت
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: واحدهای تولیدی می توانند با کاهش مصرف نمک، شکر و روغن از بیماری‌های غیرواگیر مانند قلب و عروق، فشارخون و نارسایی کلیه پیشگیری کنند.
نظارت قوه مقننه بر امنیت غذایی ایران
وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت و مجلس توجه و نظارت جدی بر مسئله غذا دارند تا از بروز بیماری‌ها پیشگیری کنند.
بهبود کیفیت گوشت با افزودن گلبرگ زعفران به جیره غذایی مرغ
محققان ایرانی با به‌کارگیری گلبرگ‌های گیاه زعفران که اغلب بدون استفاده باقی می‌مانند و افزودن آن‌ها به جیره غذایی جوجه مرغ‌های گوشتی، موفق به بهبود خصوصیات گوشت جوجه مرغ‌های گوشتی شدند.
یکشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷
بررسی آمار مصرف قهوه در آمریکا
آمار و ارقام پیرامون پدیده‌ها همیشه بحث‌برانگیز بوده است. از طرفی این آمار می‌تواند زمینه راهبردی برای صنعت قهوه داشته باشد. در این راستا آماری پیرامون مصرف قهوه را بررسی می‌کنیم.
یکشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰:۰۹
لبنیات سبب کاهش حساسیت‌ها نمی‌شود
یک متخصص تغذیه گفت: در باور عموم این موضوع مطرح است که خوردن مواد سرد مانند لبنیات باعث از بین رفتن حساسیت می شود، ولی اینطور نیست. اگرچه علائم را کاهش می دهد از بین نمی برد و درمان نمی کند.
شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲
روغن نارگیل ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد
طبق مطالعه اخیر، مصرف روزانه روغن نارگیل به مدت تنها چهار هفته ریسک بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد.
چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۷:۴۷
تقویت سلامت بدن با مصرف دانه کنجد
دانه کنجد علاوه بر آنکه در آشپزی مورداستفاده قرار می گیرد، به دلیل خواص متعدد تغذیه ای و دارویی در طب سنتی هم کاربرد دارد.
چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۷:۴۴
۲۰تن مواد غذایی فاسد معدوم شد/ آمار شکایت از اغذیه فروشی ها
رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰، از کشف و معدوم سازی بیش از ۲۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته خبر داد.
سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی منصوب شد
وزیر جهاد کشاورزی در حکمی علی اسحاقی را به سمت رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی منصوب کرد.
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۸:۰۷
معاون وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی کشور تامین است
معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی گفت: بیش از 80 درصد انرژی غذایی در داخل تولید می شود و این بیانگر تامین امنیت غذایی کشور است.
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۸:۰۰
اقدام مشترک وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و نظام پزشکی برای ساماندهی تبلیغات حوزه سلامت
سخنگوی سازمان غذا و دارو با برشمردن عدم توازن و نابرابری اطلاعات و شرایط و مختصات بازار سلامت و کالاهای سلامت محور گفت: با توجه به این ویژگی‌ها، موضوع نظارت بر تبلیغات تجاری در حوزه سلامت و کالاهای سل...
شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۹:۴۲
نظر وزارت بهداشت درباره "سلامت" محصولات کشاورزی
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد که در حال حاضر مشکل جدی در زمینه سلامت محصولات کشاورزی نداریم و سلامت این محصولات را تایید می‌کنیم.
شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۹:۳۹
هدررفت سالانه غذای 15 میلیون نفر در کشور
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه به میزان غذای 15 میلیون نفر در کشور ضایعات غذا داریم. این میزان ضایعات غذایی در حالی است که همه فشار امنیت غذایی کشور بر ...
شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۶:۳۲
دانستنی‌هایی درباره شیر/ مصرف هم زمان شیر و گوشت ممنوع
متخصص صنایع غذایی گفت: افراد نباید شیر را هم زمان با فرآورده‌های غذایی حاوی آهن مانند گوشت مصرف کنند زیرا در این صورت آهن و کلسیم همدیگر را دفع می‌کنند.
چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۹:۴۹
خبر خوش برای بانوان عاشق شکلات
شکلات دارای خواص مثبت بسیار زیادی است و در سلامت و بهبود خلق و خوی بانوان تاثیر بسزایی دارد.
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰
این برندهای آبلیمو تقلبی را نخرید + اسامی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه ای لیست محصولات غیر مجاز در سطح عرضه را اعلام کرد.
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳
توانمندی آزمایشگاه جهاد دانشگاهی زنجان برای تولید محصول سالم
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی گفت: آزمایشگاه جهاد دانشگاهی زنجان، توانمندی بالایی برای تولید محصول سالم دارد.
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۸:۵۹
روغن‌های تراریخته باید برچسب داشته باشند
درحالی‌که بر روی بسته‌بندی روغن‌های تراریخته موجود در بازار برچسب، نصب نمی‌شود، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، گفت: روی بسته‌بندی روغن‌های تراریخته حتماً باید برچسب تراریخته درج شود...
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۸:۰۵
اعطای نشان گردشگری حلال به هتل ها و رستوران
رییس انجمن ارگانیک ایران از انعقاد قرارداد با موسسه گردشگری حلال خبر داد و گفت: از این پس هتل ها و رستوران های متقاضی می توانند برای عرضه غذای سالم، برند «حلال» دریافت کنند.
یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷
میزان هدر رفت مواد غذایی در ایران نگران کننده است
عضو شورای خانه کشاورز گفت: افزایش دور ریز مواد غذایی ناشی از کیفیت پایین تولید، نبود بازار مناسب در صنایع تبدیلی و تکمیلی نگران کننده است.
جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱
نصب کد ۱۸ رقمی برای شناسایی محصولات ارگانیک
رئیس انجمن ارگانیک ایران گفت: نصب کد ۱۸ رقمی محصولات ارگانیک نشان دهنده کلیه شاخص‌های تولید نظیر مزرعه کشت، نوع و نحوه توزیع محصول و شرکت‌های تولید کننده است.
جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹
"پالم" سرطان‌زا نیست
وزیر بهداشت ضمن اشاره به کاهش واردات روغن پالم، گفت: در مورد روغن پالم چندین بار از قول بنده نقل شد که مصرف این روغن مضر و سرطان‌زاست که این مطالب دروغ بود و بنده چنین حرفی را به زبان نیاوردم، اما مصر...
چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۹:۵۲
صفحه ۱ از ۴ ۲ ۳ ۴ بعدی »
حمله رستوران‌ها به رستورانی که پرسپولیسی‌ها در آن قلیان کشیدند+عکس
بررسی اخبار منتشره در رسانه های مختلف و شبکه های اجتماعی به خصوص در حوزه مواد غذایی، کافه و قلیان، از تلاش رقیبان این رستوران برای حاشیه سازی برای همکار خود حکایت دارد.
پنج شنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
مجموعه رستوران های حاج محسن برند برتر جشنواره رستوران محبوب شد
مجموعه رستوران های حاج محسن درانتخاب اولین جشنواره تخصصی رستوران محبوب مازندران برند برتر جشنواره انتخاب و موفق به دریافت تندیس طلائی جشنواره شد.
یکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴
معاون وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی کشور تامین است
معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی گفت: بیش از 80 درصد انرژی غذایی در داخل تولید می شود و این بیانگر تامین امنیت غذایی کشور است.
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۸:۰۰
ژن چاقی کشف شد
محققان علوم پزشکی در دانشگاه تیکیو در توکیوی ژاپن اعلام کردند: به احتمال قوی ژن اصلی مرتبط با چاقی را کشف کرده اند.
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
رژیم غذایی ناسالم عامل یک پنجم مرگ‌ومیرها در جهان
داشتن وعده‌های غذایی سالم که حاوی تمام انواع مواد مغذی باشند امری طبیعی و البته ضروری در زندگی هر فردی است اما بر اساس یک مطالعه جهانی که اخیرا انجام شده بسیاری از مردم جهان با این ایده‌آل فاصله قابل ...
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۵۸