دوشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۰
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۱۱۹۷۴۸
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایسنا
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور با زنجیره گندم، آرد و نان

سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان‌های چهارگانه؛ بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که به عنوان قوت غالب مردم در سفره هر ایرانی دارای حرمت و کرامت است را در دستور کار قرار داد.

سازمان استاندارد اعلام کرد: در همین راستا با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه، بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد.
بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوری‌ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود.
لازم به ذکر است، آبان امسال تجدید نظر "آرد گندم - ویژگی‌ها و روش‌های آزمون" و نیز "نان مسطح - ویژگی‌ها و روش‌های آزمون" در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون‌های مربوط (هر هفته دو کمیسیون) و در نهایت در دی ماه ۱۴۰۲ به چاپ و بهره برداری رسید.
گفتنی است؛ در دوره تحولی سازمان در سال ۱۴۰۱ استانداردهای آیین کار نان‌های سنتی لواش، تافتون، بربری و سنگک به شماره‌های ۵۸۰۹، ۲۵۰۸، ۵۸۱۰ و ۶۹۴۳ با رویکرد استفاده از آرد کامل و افزایش میزان سبوس نان تجدید نظر و چاپ شدند.

(دوشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۲) ۱۰:۵۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها