سرویس خبری غذای کودک و تنقلات و مکمل های غذایی

آخرین جزئیات از مصرف ذرت دامی در کارخانه‌های مواد غذایی/ نتیجه بازرسی‌ها از تولیدکننده‌های اسنک پُف‌دار به کجا رسید؟
مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو درباره نتیجه بازرسی ها و آخرین جزئیات موضوع تولید اسنک پف دار با ذرت دامی توضیح داد.
جولان رنگ‌های زیان‌آور در آب‌نبات‌ها/غیر قابل مصرف بودن حجم بالایی از آبنبات‌ها
رنگ‌های غذایی، به‌طور گسترده‌ای در سرتاسر جهان برای تولید مواد خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرند اما استفاده بیش‌ازحد از این رنگ‌ها و بی‌توجهی به منشأ آن‌ها، می‌تواند عوارض نامطلوبی برای سلامت جامعه داشته باشد. این موضوع توسط پژوهشگران داخلی با تأکید بر شیرینی‌جات مورد بررسی قرار گرفته است.
احتمال بیماری‌زایی "اسنک پف کرده" تولیدی با خوراک دام
یک کارشناس صنایع غذایی علت استفاده از خوراک دام در تولید اسنک پفک کرده را کسب سود بیشتر از سوی تولیدکنندگان عنوان کرد.
اسنک با طعم ذرت دامی/ نقش مسئول فنی کارخانجات غذایی
استفاده دو شرکت معتبر غذایی از ذرت دامی در تولید اسنک های پف شده(غلات حجیم)، باعث توقف خط تولید این دو شرکت و بررسی پرونده آنها شده است.
ذرت دامی در دو برند معروف و اخطار سازمان غذا و دارو
سخنگوی سازمان غذا و دارو از احتمال تعطیلی موقت یا دائم برخی خطوط تولید دو برند معروف اسنک که از ذرت دام در تولید محصولات‌شان استفاده کرده‌اند، خبر داد.
استفاده از ذرت دامی برای تولید پفک تخلف آشکار است/ وزارت بهداشت ورود کند
رئیس انجمن زیستی کشور گفت: استفاده از ذرت دامی برای تولید پفک تخلف آشکار است و باید با آن برخورد شود.
افزایش ۳۳ درصدی واردات شیرخشک‌های رژیمی
مدیرکل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش ۳۳ درصدی واردات شیرخشک‌های رژیمی گفت: جدی‌ترین مشکل در حوزه شیرخشک‌های رژیمی «اثر شلاقی بازار» و دپوی آن توسط مردم است.
تولید رنگ سیاه خوراکی از پوست سبز گردو/ در بستنی‌های زغالی "آرسنیک" وجود دارد؟
یک دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته شیمی، با استخراج "جاگلون" از پوست سبز گردو و مخلوط آن با رنگ‌های دیگری که از چغندر و کلم استخراج شد، در نهایت موفق به تولید ماده‌ای به رنگ مشکی شده است.