سرویس خبری غذای کودک و تنقلات و مکمل های غذایی

اشتغال زایی 150 نفری بانوی کارآفرین با چیپس میوه
یک بانوی کارآفرین در ارومیه گفت: تولید کنندگان استانی نیازمند حمایت مسئولان هستند.
مجبور به افزایش قیمت هستیم/ مردم برای بچه‌های خود کمتر کیک و شکلات می‌خرند
نایب رئیس انجمن اسنک و چیپس گفت: با توجه به افزایش قیمت ارز، صادرات از وضعیت خوبی برخوردار بود اما الزام به تعهد ارزی سبب شد که به سمت فروش ریالی برویم که این امر باعث شده در تامین ارز برای واردات مواد اولیه دچار مشکل شویم.
چالش شیرخشک‌های متابولیک و رژیمی/10هزار بیمار، مصرف‌کننده این شیرها
مدیرکل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، وضعیت تامین و توزیع شیرخشک‌های متابولیک و رژیمی در سال 98 را تشریح کرد.
فروش پاستیل تهیه‌شده از پودر استخوان خوک
معاون نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی پایتخت از کشف ۲۱ کیلوگرم پاستیل تهیه‌شده از پودر استخوان خوک خبر داد.
آخرین وضعیت پرونده تولید اسنک با ذرت تراریخته دامی
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز از توزیع 2200 تن ذرت دامی که قرار بود به اسنک تبدیل شود خبر داد و گفت: امروز دستور توزیع 800 تن دیگر از این ذرت‌ها در بین مرغداری‌های استان البرز صادر شد.
تاکید مجدد وزارت بهداشت بر تخلف بهداشتی دو برند اسنک/ مشاهده آلودگی میکروبی و شیمیایی
سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهاراتی مبنی بر تکذیب تولید اسنک از ذرت حیوانی، گفت: گزارش مبسوط نمونه‌های تست شده از مواردی که از ذرت حیوانی در تولیدشان استفاده کرده بودند، آماده است و موارد آلودگی میکروبی و حتی بعضاً آلودگی شیمیایی یا موارد دیگر هم در آن مشاهده شده که موارد تفصیلی آن ارائه می‌شود.