پنج شنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۸
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۹۳۴۵۹
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس تغذیه و سلامتی

جایگزین های نمک ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند

محققان دریافتند تاثیرات جایگزین های نمک در کاهش فشارخون می تواند از مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی از جمله سکته پیشگیری نماید.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ۳۰ درصد از مرگ‌های جهانی در سال ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند که فاکتور اصلی آن، فشارخون بالا ناشی از مصرف رژیم غذایی پرنمک است.
مطالعات مقدماتی مربوط به بیماری کووید ۱۹، حاکی از رابطه بین فشارخون بالا و ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ هم است.
به گفته محققان، جایگزینی نمک غنی شده از پتاسیم به جای نمک خانگی معمولی می‌تواند نجات دهنده جان افراد باشد.
طبق اعلام محققان مؤسسه سلامت جهانی جرج در استرالیا، استفاده از جایگزین‌های نمک علاوه بر کاهش مرگ و میرهای مرتبط با بیماری قلبی عروقی، موجب کاهش نرخ ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی هم می‌شود.
جایگزین نمک توصیه شده توسط محققان، حاوی میزان کمتر کلرید سدیم در مقایسه با نمک عادی است که تقریباً دارای ۷۰ درصد سدیم و ۳۰ درصد کلرید پتاسیم است.
از آنجائیکه مصرف نمک حاوی پتاسیم برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی پیشرفته با عوارض جانبی همراه است این گروه از بیماران قبل از مصرف باید با پزشک شأن مشورت نمایند.
 
(پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹) ۰۸:۴۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها