چهارشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۷
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۷۳۵۳۷
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
معاون وزیر جهادکشاورزی:

ضریب خوداتکایی تولید کلزا باید به 30 درصد برسد

معاون امور زراعت در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت غذایی کلزا گفت: ضریب خوداتکایی در تولید این محصول باید طی 3 سال آینده به 30 درصد برسد.

عباس کشاورز افزود: اکنون یکی از تهدیدات در بخش کشاورزی واردات کلزا است.
معاون امور زراعت در وزارت کشاورزی جهاد گفت: تمام دست اندرکاران اعم از کشاورزان، بخش خصوصی، محققان و کارشناسان باید به دانش تغذیه به ویژه در بخش تولید کلزا توجه ویژه کنند.
وی به موضوع بیماری ها و آفات محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: در بخش مقابله با بیماری و آفات محصولات کشاورزی در کشور ضعیف هستیم .
کشاورز اظهار داشت: دانش کشاورزان در بخش مبارزه با بیماری محصولات به ویژه دانه روغنی کلزا پائین است.
وی بیان داشت : ظرفیت تولید انبوه دانه روغنی کلزا درایران وجود دارد و اقبال زیاد کشاورزان در سال جاری ناشی از ظرفیت بالا در این بخش است.
معاون زارعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: کسی که با اتخاذ روش های مناسب مصرف آب را کاهش دهد به حاصلخیزی خاک و پایداری سرزمین کمک کرده است.
کشاورز افزود: هشت طرح اساسی اقتصاد مقاومتی که در سال 63 تهیه شده بود در سال های اخیر بررسی شد که دربرگیرنده هشت محصول اساسی است . /ایرنا

(چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶) ۱۱:۳۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها