رییس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در گفتگو با فودنا با تشریح فرآیند انتخاب
گفت: در مرحله اول با استعلام از دستگاه های نظارتی شامل سازمانهای استاندارد، غذا
و دارو و دامپزشکی استان و بر اساس دستورالعملها و قوانین هر دستگاه مجموعا 33 شرکت
و 32 کارشناس کیفیت محور منتخب این دستگاه ها در شش گروه تولیدی فراورده های لبنی-
آرد و فراورده های آردی- فراورده های گوشتی-آب و نوشیدنی-روغن- بسته بندی و کنسروهای
غیرگوشتی به انجمن معرفی شدند.
خاتمی مقدم افزود: در ادامه، این لیست برای انتخاب 10 شرکت و 6 کارشناس برتر از
گروه های شش گانه، توسط بیش از 200 مدیر و کارشناس صنعت غذای استان، اساتید دانشگاه،
کارشناسان دستگاه های اجرایی و نظارتی مرتبط، خبرنگاران حوزه غذا، تشکلهای حامی کیفیت
و مصرف کننده و دیگر نمایندگان مصرف کنندگان آگاه به رای گذاشته می شود.
رییس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با یادآوری این نکته که استقبال شرکتها
و متخصصین در انتخابات امسال نسبت به سالهای قبل با رشد قابل ملاحظه همراه است، در
مورد ویژگی انتخابات این دوره گفت: هر ساله
بر اساس تجارب سالهای قبل و نقطه نظرات متخصصین، کیفیت و ساختار اجرایی فرایند انتخاب
بهبود می یابد و امسال برای اولین بار طرح انتخابات الکترونیکی به اجرا گذاشته شده
است. برای اجرای این طرح که سرعت و دقت ارا را بالا می برد، سامانه رای گیری اینترنتی
به آدرسhttp://elect.fda-mazand.com طراحی شد و رای دهندگان با دریافت شناسه اخذ رای از دبیر خانه انجمن و مراجعه
به این سایت، از 1 تا 11 مهر ماه برای انتخاب برترینهای کیفیت صنعت غذای مازندران اقدام
می کنند.
وی در پایان گفت: در همایش روز جهانی غذا که برنامه های آن به زودی اعلام خواهد
شد با اهدای لوح و تندیس از شرکتها و کارشناسان برتر انتخاب شده قدردانی خواهد شد و
انجمن در فرصتهای مختلف برای معرفی آنها بهره خواهد جست.