شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۸:۲۴
سرویس : نمایشگاه ، همایش و جشنواره ها و ...
کد خبر : ۴۷۵۷۰
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس نمایشگاه ، همایش و جشنواره ها و ...
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خبر داد:

برگزاری نخستین همایش بین المللی صمغ های طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از برگزاری نخستین همایش بین المللی صمغ های طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا خبر داد.

به گزارش فودنا و به نقل از  روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی رسول کدخدایی اظهار کرد: این همایش با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و مرکز تحقیقات هیدروکلوئید فیلیپس وابسته به دانشگاه هوبی چین برگزار می شود.
وی تصریح کرد: این همایش در تاریخ 30 مهر و 1 آبان به مدت دو روز برگزار شده و علاقه مندان می توانند مقالات خود را  از طریق آدرس اینترنتی www.naturalhydrocoids.ir  به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ادامه داد: آخرین مهلت ارسال مقالات 31 اردیبهشت بوده و برای شرکت دانشجویان ، اساتید و متخصصان ایرانی در این همایش تسهیلات مناسبی در نظر گرفته شده که در پایگاه اینترنتی آن به طور کامل شرح داده شده است.
(شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۰۸:۲۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها