چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۶
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۴۷۵۰۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

رنگهای مصنوعی غیر مجاز منجر به اختلالات کبدی می شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: تحقیقات نشان داده بسیاری از رنگهای مصنوعی عامل ایجاد کننده اختلالات در کلیه ها، بروز آسم، تضعیف سیستم ایمنی بدن، واکنشهای آنافیلاکتیک، اخلال در خواب، ایجاد فشار خون، تاثیر بر عملکرد کبد و هورمون ها، تومورهای بدخیم و اثر سرطانزایی است.

 دکتر محمدآزادبخت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مازندران، با بیان این که مصرف رنگ دارای پروانه های ساخت معتبر، با حضور مسئول فنی در صورت تعریف در فرمولاسیون مجاز است، اظهارداشت: شرکت تولید کننده رنگ نیز موظف است این محصولات را با برچسبهایی که محتوی اجزاء تشکیل دهنده، طریق مصرف صحیح، دوز مصرفی و مقادیر قابل قبول است، عرضه نماید.
وی ادامه داد: رنگهای مورد استفاده در صنایع غذایی به رنگهای طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی تقسیم می شود. 

وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی حاوی رنگهای مصنوعی در کودکان بالاتر از سه سال باعث بیش فعالی و ناراحتیهای گوارشی و پوستی می شود، خاطرنشان کرد: از رنگهای مصنوعی در تولید نوشابه، پنیر، محصولات کنسروی، سس ها، ژله ها، مربا ها، ترشی ها استفاده می شود.


سلامانه

(چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۰۸:۵۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها