یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۷
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۴۷۱۱۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس تغذیه و سلامتی

نوشیدن روزانه 3 فنجان قهوه و کاهش 29 درصدی سرطان کبد

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد: نوشیدن بیشتر قهوه می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را به حداقل برساند.

 محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) مرکز جامع سرطان نوریس برای انجام این تحقیق، اطلاعات بیش از 170 هزار نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. گروه نمونه شامل افراد با پیشینه‌های نژادی مختلف از قبیل آمریکای لاتین، ژاپنی تبار و از تبار هاوایی و آفریقایی بودند.

تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد افرادی که یک تا سه فنجان قهوه در روز می‌نوشند، در مقایسه با افرادی که هر هفته کمتر از 6 فنجان قهوه می‌نوشند، 29 درصد کمتر به سرطان کبد مبتلا می‌شوند.

همچنین نوشیدن قهوه ممکن است مانع از ابتلا به بیماری‌هایی مانند پارکینسون، دیابت نوع 2 و سکته مغزی شود. 

            قهوه


بر اساس یافته‌های این تحقیق، ارتباطی بین مصرف قهوه و کاهش سرطان در قومیت‌ها وجود ندارد و این تیم تحقیقاتی در حال بررسی ارتباط مصرف قهوه و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مزمن کبدی در گروه‌های قومی است.

ایسنا

(یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۱۲:۴۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها