دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۳
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۹۲۹۱۹
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس تغذیه و سلامتی

احتمال ابتلا به کرونا ویروس از طریق غذا وجود ندارد

به گفته یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید۱۹ آماده شود، ریسک ابتلا به عفونت وجود ندارد.

«پائولا کنون» استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این باره می‌گوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستوران‌ها پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود، از این رو این اماکن می‌توانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع کرونا ویروس باشند.
وی عنوان می‌کند حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چراکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین می‌رود و نابود می‌شود.
وی تاکید می‌کند بهتر است بعد از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.
اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری نموده و روز بعد مصرف نمائید چراکه مرور زمان همانند گرما موجب نابودی کرونا ویروس جدید می‌شود.
 
(دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۹) ۰۹:۱۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها