مجتبی شادلو اظهار کرد: پرتقال و اکثر محصولات باید روند طبیعی خود را طی کنند تا به آن حد نصابی که باید روی درخت باشند، برسند. پرتقال باید همچون سیب روی درخت بماند تا رسیده شود و به رنگ قابل قبول در بازار برسد.
این محصول در زمانی که بهصورت نارس برداشت شود، موجب میشود تا پرتقال هم آب کافی و هم اینکه مزه قابل قبولی نداشته باشد. وی با بیان اینکه تقریبا پرتقالهایی که دورنگ سبز و زرد دارند، طبیعی هستند درحالیکه پرتقالهایی که بهصورت کامل نارنجی شدهاند نارس هستند، خاطرنشان کرد: اکنون پرتقالهایی که سبزرنگ هستند، نمونه طبیعی این محصول هستند و کسی که علاقه داشته باشد میتواند آن را مصرف کند و ایرادی ندارد. او گفت: درحالحاضر از لحاظ وضعیت رنگ، کاملا قابل شناسایی است که چه پرتقالی بهصورت طبیعی و چه پرتقالی بهصورت مصنوعی به عمل آمده است؛ به این طریق که پرتقالهایی که بهصورت طبیعی رسیدهاند، بهصورت کامل و یکدست رنگ نارنجی ندارند، بلکه تقریبا ترکیبی از رنگ سبز و زرد را دارند اما پرتقالهای نارس که رنگ شدهاند، یکدست نارنجی هستند.