به گزارش فودنا و به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» افزود: «نشست جیره های غذایی در شرایط بحران» با هدف تبادل نظر برای طراحی بسته های غذایی آماده مصرف و خودکافی، 30 مهر ماه 1398 در محل سالن همایش نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار می شود.
وی در مورد محور های برگزاری این نشست گفت: بسته بندی، طراحی سبد مطلوب جیره های غذایی (فرمولاسیون، حجم و ماندگاری)، محتویات بسته بندی، طراحی جیره با توجه به الزامات فرهنگی و ذائقه مناطق مختلف جغرافیایی و لجستیک جیره های غذایی در شرایط بحران از جمله محور های برگزاری این نشست به شمار می روند.