به گزارش فودنا و به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این رویداد 3 روزه در چهار محور «مکمل های موثر در بهبود عملکرد مغز»، «مکمل های پربیوتیک و پری بیوتیک» ، «مکمل های کاهش وزن» و «کاربرد فناوری های نوین در تهیه مکمل های غذایی و گیاهی» از ۶ الی ۸ آذر ماه برگزار خواهد شد .
شرکت در این رویداد هم به صورت انفرادی و هم به صورت تیمی امکان پذیر است .
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این رویداد میتوانند به نشانی http://rifst.ac.ir و https://evand.com/event مراجعه نمایند.
اطلاعات بیشتر در اینستاگرام صنایع غذایی فودنا
https://www.instagram.com/p/BqjsL9TFWV7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1z6g9v49ev2d