سه شنبه / ۵ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۳۵
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۷۴۹۷۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

لزوم ساختار سازی مناسب در راستای تضمین ایمنی غذا

مدیرکل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ساختار مناسب را برای تضمین ایمنی غذا به عنوان یک تکلیف باید انجام دهیم تا بتوانیم پاسخگو به آحاد جامعه باشیم.

دکتر وحید مفید، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدانا " گفت: با توجه به حجم زیاد صنایع غذایی ساختارسازی را در اداره کل غذا باید جدی بگیریم و ساختار محکم و درستی را ایجاد کنیم.

وی افزود: ساختار مناسب را برای تضمین ایمنی غذا به عنوان یک تکلیف باید انجام دهیم تا بتوانیم پاسخگو به آحاد جامعه باشیم.

دکتر مفید اظهار داشت: امیدوارم درطول مدیریت خود بتوانیم وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم تا در مقابل مردم و مسئولین سربلند باشیم که دراین راستا به سلامت و کیفیت محصولات غذایی توجه ویژه ای خواهیم داشت.
(سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶) ۱۳:۳۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها