شنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۶ / ۰۸:۵۳
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۷۴۱۶۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

شناسایی ۷۶۰ رقم انار در ایران

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۷۶۰ رقم انار در ایران شناسایی شده است.

محمد علی طهماسبی اظهار کرد: مجلس در برنامه ششم توسعه، اختصاص ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی شیب دار کشور به کشت گونه های مثمر و دارویی را مصوب کرد که در تلاش هستیم با همکاری مردم در اراضی مستثنیات که بازدهی مطلوبی ندارند به کشت گیاهان مثمر بپردازیم.
وی افزود: در این زمینه تسهیلات ارزان قیمت و درازمدت به شهرستان ها ابلاغ می شود که باید باغداران و کشاورزان طرح های خود را تهیه و ارائه کنند تا به بانک های عامل معرفی شوند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۷۶۰ رقم انار در ایران شناسایی و جمع آوری شده است، خاطرنشان کرد: شهرستان بهشهر از لحاظ اقلیمی بسیار مستعد احداث باغ و پرورش انار است و باید از این پتانسیل و ظرفیت کمال استفاده را کرد که به همین منظور مسئولان شهرستان بهشهر باید به دنبال جذب سرمایه گذار برای احداث کارخانه صنایع تبدیلی انار باشند زیرا با تهیه فرآورده های با کیفیت می توان این محصولات را به استان های دیگر و حتی کشورهای مختلف صادرات کرد.
طهماسبی گفت: حتی اگر در شهرک‌های صنعتی هر شهرستانی زمینی برای احداث صنایع تبدیلی وجود نداشته باشد وزارت جهاد کشاورزی هیچ محدودیتی برای واگذاری زمین به منظور احداث صنایع تبدیلی ندارد و فقط باید سرمایه گذار در این زمینه متقاضی باشد.
وی تصریح کرد: احداث گلخانه، استخر، صنایع تبدیلی و هر گونه فعالیت‌های کشاورزی تغییر کاربری محسوب نمی شود و در حال حاضر هیچ محدودیتی در زمینه پرداخت تسهیلات و واگذاری زمین در این زمینه وجود ندارد که باید از این فرصت به خوبی استفاده کرد.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: قرار شده در مقابل واردات موز به کشور، صادرات مرکبات از ایران صورت گیرد و در همین راستا سال گذشته ۳۵۳ هزار تن سیب از ایران صادر شد که اگر این صادرات انجام نمی شد ۱۵۰ هزار تن سیب در سردخانه های کشور باقی می ماند.
طهماسبی افزود: ایران سالانه ۵ میلیون تن مرکبات تولید می کند که از این میزان دو میلیون تن پرتقال است و همچنین سالانه ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تن سیب و ۳۰۰ هزار تن کیوی در کشور تولید می شود که می توان مازاد نیاز کشور را صادر کرد.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه صادرات محصولات باغی و کشاورزی باید بخش خصوصی و اتاق بازرگانی و ناوگان حمل و نقل فعال شوند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به پتانسیل بالای شهرستان بهشهر در زمینه باغداری و کشاورزی؛ پیشنهاد می کنم که با حضور و تعامل میان مردم، مسئولان و سازمان های مردم نهاد این شهرستان "طرح جامع توسعه بخش کشاورزی بهشهر" را تهیه کنید که این طرح می تواند شامل باغ، زراعت، صنایع تبدیلی و پرورش دام باشد. /ایسنا

(شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶) ۰۸:۵۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها