سه شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۶
۰۹:۲۵

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نان قدس رضوی از گذشته، حس وطعم زیبا و ماندگاری داشته که هنوز برای آحاد زائران رضوی و مسافران مشهد مقدس آشناست، مجمموعه ای که محصول‌هایش در مواردی به ع...
پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳
 [تعداد بازدید:370]

تغذیه و سلامت

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان تاکید کرد: تولیدکنندگان مواد غذایی باید سلامت محصولات خود را جدی بگیرند...  [تعداد بازدید:229]
معاون بهداشت وزیر بهداشت از کاهش ۷۵ درصدی سوء تغذیه در کودکان زیر پنج سال ایرانی خبر داد و گفت: تکلیف ما در حوزه سلامت م...  [تعداد بازدید:210]

خبر نمایشگاهی

پیش نشست علمی و تخصصی اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال
حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی، دبیر کمیته اولین همایش فرآورده‌های حلال در پیش ن...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
 [تعداد بازدید:187]
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران:
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: جشنواره رستوران محبوب گامی برای اهمیت جایگاه ص...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:154]

یادداشت روز

یادداشت از حجت اله جابری (انصاری)
این روزها به هر وزیر معاون وزیر، مدیر کل یا مسئول دولتی می گویی چه کار کرده ای، ...
چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۲۶
 [تعداد بازدید:595]
یادداشت از مهدی احمدی لفورکی
از دید بسیاری از فعالان صنفی کم‌توجهی به اتحادیه‌ها و اصناف در برنامه ششم توسعه ...
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۴۸
 [تعداد بازدید:146]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


تعلیق پروانه واردات برنج تایلندی / تشدید نظارت‌ بر فرآورده‌های لبنی

۱۳:۱۰ (سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» ماجرای برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی + پاسخ سازمان غذا و دارو
» خسارت‌های کشت برنج به منابع آبی در استان گلستان

مدیر کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بر جدیت این سازمان در زمینه سلامت برنج‌های مصرفی به عنوان قوت غالب مردم، تاکید کرد و از تعلیق پروانه واردات برنج تایلندی به منظور بررسی کمی و کفی این محصول خبر داد.

دکتر بهروز جهت در آستانه روز جهانی غذا درباره برخی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این حوزه طی سال‌های اخیر گفت: اداره کل  نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در راستای تلاش برای کاهش بیماری‌های غیر واگیر در سال‌های اخیراقدامات مهمی انجام داده است که پس از برنامه‌ریزی و سیاستگذاری‌های کلان و البته با بهره‌گیری از پتانسیل‌های معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به ثمر رسانده است.
وی افزود: ارتقاء ایمنی و سلامت فرآورده‌های لبنی از جمله برنامه‌هایی که در سازمان غذا و دارو انجام شده که برنامه تشدید نظارت بر فرآورده‌های لبنی در راس آن قرار گرفته است.

جنت درباره خمیر مرغ نیز گفت: با پیگری‌های موارد عدم انطباق موجود و اطمینان سنجی از گوشت‌های جداسازی شده با روش مکانیکی یا همان خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی، برنامه ارتقاء ایمنی و سلامت فرآورده‌های پروتئینی رقم خورد تا خیال مصرف کنندگان تا حد زیادی از سلامت فرآورده‌های گوشتی راحت شود.

وی ادامه داد: در برنامه ارتقاء ایمنی و سلامت فرآورده‌های روغن نیز موضوع کاهش اسید های چرب ترانس در روغن‌های سرخ کردنی، خانوار، مارگارین سفره، مینارین شیرین شده به ۲ درصد و حذف طعم دهنده‌ها از روغن‌های خانوار یا نیمه جامد در دستور کار قرار گرفت تا یکی از چالش‌های مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر در طریق منطقی خود قرار گیرد.

جنت افزود: برنامه ارتقا ایمنی و سلامت برنج هم با طرح شناسنامه دارکردن برنج‌های وارداتی و تولید داخل و تدوین دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد و فراخوان محصول برنج نامنطبق از سطح عرضه، به پیشرفتهای خوبی رسید.   ضمن آنکه در راستای تضمین کیفیت و سلامت بیشتر برنج وارداتی، در آزمون‌های کنترل کیفیت، میزان حد مجاز فلزات سنگین ۲۰ درصد کاهش یافته و حد مجاز سرب و آرسنیک به حداکثر ۱۲۰ppb و حد مجاز کادمیوم به حداکثر ۴۸ppb  تقلیل یافت و این حدود مجاز مبنای صدور مجوز ورود برنج به کشور شد. جدیت سازمان غذا و دارو درباره برنج به عنوان قوت غالب مردم کشورمان تا آنجا پیش رفت که حتی در روزهای اخیر به منظور بررسی کمی و کیفی برنج تایلندی پروانه‌های وارداتی این نوع برنج را تا اطلاع ثانوی به تعلیق درآوردیم.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی ادامه داد: غنی‌سازی مواد غذایی و برنامه ارتقاء سلامت و کاهش مصرف نمک سدیم در فرآورده‌های غذایی، طرح ملی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای نیز از جمله اقدامات بسیار مطلوبی بود که اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی با تکیه بر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی،   برای بالا بردن سلامت تغذیه مردم با توان بالا به انجام آنها مبادرت ورزید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار