سه شنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۹:۳۵
سرویس : خشکبار، حبوبات و تنقلات
کد خبر : ۷۲۴۰۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس خشکبار، حبوبات و تنقلات

آخرین وضعیت تولید حبوبات در سال جاری/صادرات لوبیا در راه است

مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی گفت: مجموع تولید حبوبات سال گذشته 695 هزارتن بود که امسال این رقم به بیش از 730 هزارتن رسید.

کاوه خاکسار مدیر کل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی ، با اشاره به آخرین وضعیت تولید حبوبات اظهار داشت: مجموع تولید حبوباتسال گذشته 695 هزارتن بود که امسال این رقم به بیش از 730 هزارتن رسید.

وی با اشاره به وضعیت تولید نخود افزود: سال گذشته از سطح 506 هزارهکتار 270 هزارتن نخود برداشت شد که امسال از سطح 520 هزار هکتار تولید به بالای 300 هزارتن خواهد رسید.

خاکسار ادامه داد: تا پایان برنامه ششم با توسعه کشت پاییزه علاوه بر خودکفایی امکان صادرات محصولات نیز فراهم است.

وی با اشاره به افزایش 20 هزارتنی لوبیا در سال جاری گفت: با توجه به تولید 260 هزارتن لوبیا در سال جاری پیش بینی می شود که 20 تا 30 هزارتن از این میزان صادر شود.

مدیرکل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت تولید عدس بیان کرد: در حال حاضر عدس  تنها محصولی است که برای تأمین نیاز داخل نیازمند واردات هستیم، اما انتظار می رود با استفاده از ارقام پاییزه و کشت مکانیزه بتوان آن را به حداکثر میزان رساند.

وی با اشاره به تأثیر توسعه مکانیزاسیون در عملکرد تولید حبوبات عنوان کرد: برداشت ارقام سنتی با ماشین آلات مشکل است از این رو در بحث توسعه مکانیزاسیون ارقامی باید معرفی شود که امکان برداشت آن با ماشین وجود داشته باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه امسال توجه ویژه ای به بحث کارنده، ماشین و کمباین های مخصوص برداشت شده ، افزود: ارقام بلند مقاوم به بیماری برق زدگی و مناسب جهت برداشت با کمباین در داخل تولید و از کانادا وارد شده است.

وی تصریح کرد: در زمینه حبوبات دیم نظیر نخود و عدس و برخی اقلام عمده حبوبات آبی اعم از لوبیا در نظر داریم  که کشت زراعی و مکانیزه داشته باشیم.

(سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۶) ۱۹:۳۵
امیر
۱۳۹۶/۰۵/۱۱
0
0
0

730 هزار تن تولید امسال ـ 300 هزار تن تولید نخود امسال ـ و خود کفایی در حبوبات ؟ جوک گفتند لپه ـ عدس ـ چیتی ـ ماش ـ بلبلی ـ باقلا ـ حتی نخود هم وارد میکنیم یعنی جوک فرمودند ایشون ـ صادرات و واردات باید بگونه ای باشه که بازار مصرف داخل رو تثبت کنه نه اینکه
دقیقا برعکس باشه ـ چیتی رو از بازار میخرن یا گرون میشه اونوقت بعدش وارد میکنن اینطور هم تولید کننده داخل ضرر میکنه و هم تاجر وارد کننده زیادی خوش بحال میشه و .....


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها