دوشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۰
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۷۱۷۷۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

میزان مصرف نمک در نان را باید کاهش دهیم

سخنگوى وزارت بهداشت گفت: کاهش مصرف نمک در نانوایی ها از برنامه های نظارتی وزارت بهداشت است.

ایرج حریرچى سخنگوى وزارت بهداشت در نشست خبرى این وزارتخانه درباره نظارت بر مکان هاى عرضه مواد غذایى و نانوایى‌ها اظهار کرد: در مورد هر واحدى، تلاش مى شود فرهنگ مردم و این واحد‌ها به حدى بالا برود که خود کنترلى را انجام بدهند، بنابراین قدم اصلى، ارتقاى فرهنگ عمومى است.

وی بیان کرد: انتظار مردم و رسانه شاید این است که در هر نانوایى یک ناظر وجود داشته باشد، این موضوع امکان پذیر نیست.

سخنگوى وزارت بهداشت با بیان اینکه معمولا نظارت‌ها سیستمیک و مقطعى است گفت:مصرف سرانه نمک در مردم بالا است و حدود 50 درصد آن ناشی از مصرف نان استکه در این زمینه می توان اقدامات سیستمیک انجام داد برای مثال کیفیت آرد را در نانوایی ها افزایش و از میزان نمک در نان ها کاست.

وی تصریح کرد: برخوردهاى نظارتى نیز انجام مى شود که طى ٢ سال اخیر نظارت‌ها افزایش یافته و ناظرین اکنون مى توانند برخى موارد ضرورى را در محل آزمایش و نمونه گیرى کنند.

وی با اشاره به اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره حلیم فروشی ها افزود: تلاش می شود در هر زمینه فرهنگ عمومی مردم و ارائه خدمات افزایش یابد و باید تلاش کنیم تا خدمات به بهترین شکل  ممکن صورت گیرد.
(دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶) ۱۲:۴۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها