شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۰
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۷۱۰۵۶
گزارشگر : ۱۰۱۵
سرویس تغذیه و سلامتی

فواید گوشت بوقلمون برای بیماری هایی نظیر ام اس

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که خوردن گوشت بوقلمون برای مقاومت در برابر بیماری‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تهدید می‌کنند مفید هستند.

وجود مولکولی در گوشت بوقلمون از بدن در برابر بیماری‌هایی نظیر ام‌اس محافظت می‌کند. طبق این تحقیقات سطح بالای اسید آمینه و تریپتوفان می‌تواند التهابات مغز را کاهش دهد و بوقلمون حاوی مقادیر زیادی از این مواد است. التهابات مغزی در موارد پیشرفته خود می‌تواند به بیماری ام‌اس منجر شود.

به گزارش «دیلی‌میل»، کارشناسان امیدوارند که این کشف به درمان‌های غذایی تازه‌ای برای این بیماری منجر شود. محققان در این مطالعه متوجه رابطه‌ای میان باکتری‌های زنده در روده و عملکرد سلول‌های مغزی شده‌اند. این مطالعه با تمرکز روی بیماران ام‌اس بیمارستان زنان بریگهام در بوستون صورت گرفته است. به گفته دکتر فرانسیسکو کوینتانا مواد غذایی دارای نوعی توانایی برای کنترل از راه دور سیستم عصبی هستند.

نتایج این تحقیق این هفته در «Nature Medicine» منتشر شده است./بهداشت نیوز
(شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶) ۱۱:۰۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها