شنبه، ۶ خرداد ۱۳۹۶
۱۰:۳۴

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

جمشید مغازه‌ای از مشکلات جدی صنعت می‌گوید:
فودنا - انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات در حالی سال 1395 را به پایان می‌رسانید که در سالی که به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری شده...
چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۳۳
 [تعداد بازدید:794]

تغذیه و سلامت

محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.  [تعداد بازدید:14]
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: باید از مصرف غذاهای پر چرب و پرکالری در وعده سحر خودداری کرد تا در طول رو...  [تعداد بازدید:132]

خبر نمایشگاهی

10 الی 12 آبان ماه 96
ستاد اجرایی نمایشگاه بین المللی مفتخر است که به عنوان مجری بزرگترین گردهمایی تول...
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰
 [تعداد بازدید:79]
11 الی 14 سپتامبر2017 برابر با 20 الی 23 شهریور
گروه توسعه نمایشگاهی اوژن ، مفتخر است که به عنوان مجری بزرگترین گردهمایی تولید ک...
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳
 [تعداد بازدید:73]

یادداشت روز

از زمانی که برای نخستین بار واژه اقتصاد مقاومتی به گوش‌مان خورد، حدود یک دهه می‌...
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۹
 [تعداد بازدید:619]
گرچه هنگام نگارش این مطلب و تدوین آن در روزهای آغازین هفته سوم اردیبهشت ماه، بسی...
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۹
 [تعداد بازدید:423]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


بسته بندی نانویی که فساد گوشت را هشدار می دهد.

۱۰:۲۱ (شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» تولید بسته‌بندی‌های نانویی قابل‌خوردن در کشور
» ساخت نانومکمل‌های غذایی برای بهبود تولید گوشت بلدرچین
» افزایش ماندگاری مواد غذایی با نانوفیلم‌های محققان ایرانی

محققان کشور با همکاری دانشگاهی در کانادا موفق به تولید آزمایشگاهی نانوحسگری شدند که قادر به تشخیص فساد گوشت بوده و می‌توان آن را در بسته‌بندی‌های هوشمند مواد غذایی استفاده کرد.

عدم تشخیص فساد مواد غذایی به‌ویژه فرآورده‌های گوشتی در  بسیاری از موارد به مسمومیت‌های غذایی و موارد حاد حتی منجر به مرگ خواهد شد.

از این‌رو، آگاهی از کیفیت مواد غذایی مورد مصرف و به‌طور ویژه تشخیص فساد فرآورده‌های گوشتی می‌تواند نقش بسزایی را در کاهش عوارض ناشی از مصرف فرآورده‌های گوشتی فاسد داشته باشد. طی سالیان اخیر، استفاده از بسته‌بندی‌های هوشمند به‌منظور ارزیابی شرایط نگهداری و کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی مواد غذایی بسیار مورد توجه بوده است.

حامد گل محمدی قانع، مجری طرح ضمن توضیح فرایند فساد فراورده‌های گوشتی، در رابطه با اهداف دنبال شده در طرح حاضر گفت: فرایند فساد فراورده‌های گوشتی، اغلب با تولید ترکیبات نیتروژنی مانند آمینهای فرار (به‌ویژه آمونیاک) و دیگر ترکیبات شیمیایی مانند انواعی از اسیدها، الکل‌ها، استرها،کتونها و آلدهیدها همراه است.

وی افزود: در این طرح یک نانوکامپوزیت شفاف زیستی حاوی نانوذرات نقره تولید شده که در برابر ترکیبات آزاد شده از گوشت فاسد واکنش نشان داده و تغییر رنگ می‌دهد.

گل محمدی قانع ادامه داد: استفاده از این نانوحسگر در بسته‌بندی‌های هوشمند موجب می‌شود فساد احتمالی فراورده‌های گوشتی پیش از عرضه به بازار مشخص شود و محصولات با کیفیت بهتری به مصرف‌کنندگان ارائه شود. همچنین عوارض و بیماری‌های ناشی از مصرف گوشت‌های فاسد به‌صورت قابل‌توجهی کاهش یابد.

به گفته‌ گل محمدی قانع، در این طرح، نانوذرات پلاسمونی نقره درون یک بستر نانوسلولز باکتریایی تثبیت شده و از آن به‌عنوان یک نانوحسگر جهت تشخیص بخار آمونیاک متصاعد شده از گوشت قرمز و ماهی طی فرایند فساد آنها  استفاده شده است.

وی افزود: همچنین حضور ذرات در ابعاد نانو موجب شده بسته‌بندی نهایی از خواص مکانیکی مطلوبی برخوردار باشد. همچنین با بهره‌گیری از فناوری نانو، امکان تولید لایه‌های بسیار نازک، منعطف و شفاف فراهم آمده است.

این طرح توسط پژوهشگران ایرانی پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان و دانشگاه پلی تکنیک مونترال کشور کانادا بوده است. نتایج این طرح علاوه بر صنعت بسته‌بندی فراورده‌های گوشتی، در حوزه‌ی پزشکی نیز قابل استفاده خواهد بود.

این تحقیقات از تلاش‌های حامد گل محمدی قانع- (در حال حاضر) عضو هیأت علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران-بنت‌الهدی حلی- دانشجوی مقطع دکترای دانشگاه پلی تکنیک مونترال کانادا- و محققانی دیگر از این دانشگاه است. نتایج این کار در مجله‌ی Nanoscale با ضریب تأثیر ۷/۷۶ (جلد ۸، شماره ی ۱۵، سال ۲۰۱۶، صفحات ۷۹۸۴ تا ۷۹۹۱) چاپ شده است.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار