پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۹۶
۱۱:۱۴
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگویی با پرویز بیوک، مدیرعامل شونیز
فودنا - پرویز بیوک مدیر عامل شونیز معتقد است که شیرینی و شکلات در آینده نزدیک به عنوان غذایی جادویی شناخته می‌شود و دیگر جایی در دسته تنقلات نخواهدداش...
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:406]

تغذیه و سلامت

رژیم غذایی می‌تواند در شکل‌گیری آسیب رادیکال‌های آزاد که موجب تغییر در عملکرد سلول می‌شوند، التهاب و جمعیت باکتری‌های رو...  [تعداد بازدید:307]
یک متخصص تغذیه گفت: پتاسیم یونی است که در بسیاری از غذاها یافت می شود و باید آن را در برنامه غذایی جای داد تا سلامت فرد ...  [تعداد بازدید:115]

خبر نمایشگاهی

چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و معرفی نفرات برتر با حضور مسئولان در قم برگزار شد.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
 [تعداد بازدید:449]
اطلاعیه شماره 5
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مشارکت در بخش داخلی نمایشگاه ایران آگروفود 2017 که ...
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۵۹
 [تعداد بازدید:589]

یادداشت روز

یادداشت مدیر مسئول فودنا:
سال 95 در حالی آغاز شد که مقام معظم رهبری برای دومین سال متوالی شعار سال را با ا...
دوشنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷
 [تعداد بازدید:235]
سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:501]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


نخستین آکادمی تخصصی صنعتی شکلات در کشور به بهره برداری رسید

۰۹:۴۸ (یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط

نخستین آکادمی تخصصی صنعتی شکلات در کشور توسط یکی از شرکت های بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

پیش از ظهر شنبه با هدف آشنایی قنادی های سراسر کشور که دارای واحد کارگاهی هستند، این آکادمی با سرمایه گذاری شرکت "رضوان شکلات" که محصولات تولیدی آن با برند "باراکا" در سطح بازار برای مصرف کنندگان شکلات های فانتزی شناخته شده است، طی مراسمی به بهره برداری رسید.

بنابراین گزارش، در ابتدای این مراسم که با سخنان آثویا قاسم ابراهیم‌زاده، مدیرعامل "رضوان شکلات" آغاز شد، وی با اشاره به تغییرات اخیر در سیستم تولید رضوان شکلات و تغییر فرآیند تولید برخی محصولات این شرکت گفت: این شرکت در فصلی تازه از حضورش در بازار شیرینی و شکلات کشور با طراحی ماشین آلات ابتکاری توسط تیم فنی کارخانه برای قنادی ها و کارخانه های این صنعت، عرضه کرمفیل ها و چیپس ها و .... با شکل و شمایل و کیفیت جدید را در دستور کار دارد.


آثویا قاسم ابراهیم‌زاده، مدیرعامل رضوان شکلات

وی با اشاره به این که تیم صنعتی رضوان شکلات نسبت به گذشته بزرگ تر شده است، ابراز امیدواری کرد تا با راه اندازی این آکادمی، ارتباط بیشتر و کیفی میان مشتریان قنادی های کشور با "باراکا" شکل گیرد و تیم فروش و پخش این برند نیز بتواند با شناخت بهتر ماهیت محصولات تولیدی این شرکت، رایزنی های بهتری برای حداکثر بهره وری از مواد اولیه تولیدی باراکا جهت تولید شیرینی و شکلات های بازار پسند انجام شود.

احسان بایرامی، مدیر اقتصادی "رضوان شکلات" و مدیر نخستین آکادمی تخصصی صنعتی شکلات کشور نیز در این آیین با سپاس از همه دست اندرکاران از جمله هیات مدیره رضوان شکلات که بستر راه اندازی این آکادمی را برای ارتقای سطح تعامل شرکت با قنادان و حتی عموم مردم علاقه مند فراهم کرده است، عنوان کرد: در این آکادمی از بهترین اساتید صنعت کیک و شکلات سازی کشور بهره برداری می شود تا تمام واحدهای قنادی کشور که تمایل دارند تا قنادان کارگاه های آن ها با تکنیک های جدید و به روز استفاده از مواد اولیه صنعت شکلات جهان بهره مند شوند، به رایگان از خدمات آموزشی این آکادمی برخوردار شوند.

محمد علی ثابت، مدیرعامل پخش سراسری "باراکا" با اشاره به این که فروش محصولات شکلات در دودسته انجام می شود، گفت: یک بخش از محصولات شامل محصولات فانتزی و بسته بندی شده است که در سطح شهر در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد و مشکل خاصی در مورد توزیع و فروش آن ها نیست، اما بخش دیگر شکلات هایی است که باید به دست کارخانه های بستنی، بیسکوییت سازی، کیک و کلوچه و قنادی های سطح کشور برسد که این مورد اخیر نیاز به رعایت برخی نکات فنی دارد. لذا با هدف آموزش مصرف کننده نهایی که برای این موضوع قنادان دارای کارگاه هستند، این آکادمی با خرید تجهیزات روز از ایتالیا راه اندازی شده است.

وی استقبال از این طرح را با توجه به احساس نیازی خود قنادان مثبت و خوشبینانه ارزیابی کرد.

ثابت در پاسخ به پرسش ایانا مبنی بر این که دلیل ارجحیت شکلات های خارجی با وجود گران تر بودن نسبت به شکلات های داخلی دست کم از سوی اقشار متوسط به بالا در کشورمان چیست، چنین ابراز عقیده کرد: به نظر من این انتخاب به دلیل کیفیت نیست، چرا که انصافا شکلات سازهای داخلی در حال تولید شکلات های بسیار خوب و بازار پسندی هستند، کما اینکه امسال "شیرین عسل" و "شونیز" صادرات خوبی داشتند و این امر گویای پسند محصولات آن ها در بازار جهانی به ویژه نزد ذائقه اعراب هست.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار