شنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۷
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۵۸۱۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

تاثیرات نوشیدن گلاب در هنگام افطار

روزه داران باید خوردن برخی از نوشیدنی‌ها را در ایام ماه مبارک رمضان در دستور کار خود قرار دهند که در اینجا به یکی از مفیدترین آنها اشاره میکنیم

به گفته یک متخصص طب سنتی، اگر روزه‌داران در لیوان آبی که می‌خواهند زمان افطار بیاشامند، سه قاشق گلاب اضافه کنند میزان عطش و تشنگی آنها طی روز کاهش می‌یابد. 
 
علی میرزازاده گفت: گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» که دارد، علاوه بر عطر و بوی خوش، خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است.   
 
این متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه، افراد بلافاصله بعد از افطار آب یخ نخورند، اظهار کرد: متأسفانه افراد بلافاصله بعد از آغاز افطار، آب سرد و یخ، می‌نوشند. اما این روش از منظر طب سنتی ایرانی مذموم است.  
 
وی ادامه داد: معده خالی توانایی نگهداری و جذب آب خیلی سرد را ندارد و بلافاصله آب را وارد روده می‌کند.  
 
میرزازاده خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد خوردن شیر ولرم را، در دستور کار خود برای خوردن در وعده افطار قرار دهند. /عصر خبر
(شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵) ۱۳:۳۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها