شنبه / ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۷:۴۴
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۶۵۶۵۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل:

آموزش اصول فنی تولید شیر با همکاری شرکت کاله

سید حسین اسلامی گفت: در راستای ارتقاء سطح مهارتی دامداران در زمینه بهداشت و ارتقاء کیفیت شیر و نیز تبادل نظر تولیدکنندگان شیر با کارشناسان شرکت کاله، یکدوره کارگاه آموزشی مهارتی شیر در محل شرکت کاله آمل برگزار شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل ادامه داد: در این کارگاه آموزشی مهندس صلحی نماینده شرکت کاله و مدرس دوره با تاکید بر ملاحظات بهداشتی در دامداری کوچک روستایی و صنعتی به ارائه آموزش های لازم در خصوص روش صحیح شستشوی دستگاه شیردوش، شستشوی بیدون ها و ظروف نگهداری شیر، کنترل حشرات در دامداری، نحوه صحیح صاف کردن شیر، رگ زدن و خشک کردن نوک پستان، نحوه دوشش مناسب، کوتاه کردن موی پستان و دم، نحوه صحیح سیلو کردن، آخور و آبشخور مناسب، بهداشت دامداری، بیماری های بستر نامناسب، نحوه ورود باکتری ها به شیر، سم آفلاتوکسین روی خوراک آلوده و وجود آنتی بیوتیک ها در شیر و استفاده از تیت گارد مناسب را برای فراگیران ارائه و در پایان به سوالات آنان پاسخ داد

(شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۵) ۱۷:۴۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها