پنج شنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۲
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۶۳۳۴۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

مصرف سس ماهی راه حل مناسب برای کاهش مصرف نمک

محققان در مطالعه اخیر خود دریافته اند استفاده از سس ماهی می تواند جایگزین مناسبی برای نمک بوده و بدین طریق میزان سدیم در غذا بدون از بین رفتن طعم نمکین آن کاهش می یابد.

 محققان دانشگاه تیلور مالزی دریافته اند که استفاه از چاشنی سس ماهی می تواند جایگزین مناسبی برای نمک باشد.

در این مطالعه، تیمی از محققان دریافتند که افزودن سس ماهی ویتنامی به آب مرغ و سس گوجه، علاوه بر حفظ طعم شوری و لذیذی غذا، موجب کاهش میزان سدیم کلرید آن تا ۲۵-۱۰ درصد شد.

البته سس ماهی، یک چاشنی و ماده افزودنی استاندارد است که عمدتاً در دستورپخت اکثر غذاهای آسیای جنوب شرقی مورداستفاده واقع می شود.

سس ماهی ترکیبی از نمک دریایی و ماهی کولی سیاه است که در خمره های بزرگ به مدت ۸ تا ۱۲ ماهی نگهداری شده و به تدریج بعمل می آید. در طول این مدت پروتئین ها در قالب اسیدآمینه های آزاد تجزیه شده و طعم خوبی به آن می دهند.

نتایج این تحقیق جدید می تواند به سرآشپزها و تولیدکنندگان مواد خوراکی در تولید غذاهایی با میزان سدیم کمتر و بدون آسیب به طعم خوب آن کمک کند./ مهر
(پنج شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۴) ۱۱:۰۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها