چهارشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۰
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۶۳۱۵۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سرویس عمومی

چاپ کتاب خواص آجیل ها و خشکبار توسط محمدمهدی امیری خوریه

کتاب خواص آجیل ها و خشکبار توسط محمدمهدی امیری خوریه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد و مهندس سید آرمان الموتی فرد فارغ التحصیل واحد تاکستان در ۱۰۰۰ نسخه به چاپ رسید.

 به گزارش خبرگزاری فودنا، به گفتهٔ امیری خوریه موضوع کتاب حاضر بررسی مورفولوژیک (گیاه شناسی) آجیل ها و خشکبار به همراه بررسی نکات درمانی و تغذیه ای این گیاهان می باشد. امیری خوریه یکی از مولفین این کتاب افزود: مطالعات نشان داده است که استفاده از آجیل ها و خشکبار در رژیم غذایی روزانه منافع زیادی برای افزایش و حفظ سلامتی بدن در انسان دارد و باید فرهنگ استفاده از این نعمت های خدادادی در بین قشر جوان و کودکان گسترش یابد، در کتاب پیش روی شما عزیزان ابتدا به بررسی تاریخچه هر آجیل به شکل مجزا پرداخته و نکات درمانی و تغذیه ای را مورد بررسی قرار داده ایم؛ در این کتاب بیش از بیست و نه نوع آجیل و خشکبار مورد بررسی کارشناسان قرار گرفته و سعی شده است تا با استفاده از آخرین مطالعات و تحقیقات بین المللی این گیاهان مفید مورد بررسی دقیق قرار گیرند. کتاب حاضر برای علاقه مندان و دانشجویان رشته باغبانی و تغذیه و عموم مردم در 160 صفحه و در ۱۰۰۰ شمارگان توسط انتشارات سایه گستر و با قیمت هشت هزار تومان چاپ شده است.
(چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴) ۰۹:۲۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها