چهارشنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۱
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۶۲۷۸۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم

نخستین خط تولید نوشیدنی گیاهی زرشک و زعفران در قاینات راه اندازی شد

نخستین خط تولید نوشیدنی های گیاهی زرشک و زعفران خراسان جنوبی روز سه شنبه با حضور محمد حسن عصاره، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در شهرستان قاینات راه اندازی شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند در آیین راه اندازی خط تولید نوشیدنی های گیاهی زرشک و زعفران در قاینات گفت: این خط تولید ظرفیت تولید شش هزار تن انواع نوشیدنی گیاهی را در سال دارد.
محسن احتشام با اشاره به 20 میلیارد ریال سرمایه گذاری در این واحد صنایع جنبی بیان کرد: با راه اندازی این واحد برای 50 نفر در منطقه اشتغال ایجاد شد و به صورت غیر مستقیم هدف از ایجاد صنایع جنبی و فراوری حمایت از کشاورزان منطقه است.
وی یادآور شد: شرکت تروند زعفران قاینات از شرکت های دانش بنیان خراسان جنوبی است که با نوآوری و خلاقیت در زمینه تولید انواع نوشیدنی ها با عصاره گیاهان دارویی راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: خط تولید مذکور با هدف صادرات به کشورهای مختلف راه اندازی شد.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه زعفران و رزشک به عنوان دو محصول راهبردی خراسان جنوبی خاصیت های متنوعی دارد، یادآور شد: باید با تنوع بخشی به فرآورده های محصول زعفران و زرشک استفاده از چنین محصولات دارویی بین مردم فرهنگ سازی شود.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این مراسم گفت: راه اندازی خط تولید نوشیدنی های گیاهی یکی از خوشه های کار آفرینی است که در ارتباط با محصولات زرشک و زعفران شروع به کار کرده که باعث اشتغال و رونق اقتصادی منطقه می شود.
محمد حسن عصاره افزود: شرکت های دانش بنیان نیاز دارند بیشتر تشویق و ترغیب شوند تا در عرصه گیاهان دارویی فعالیت داشته باشند.
به گفته وی گیاهان دارویی ایران در سراسر جهان از لحاظ گوناگونی و خواص همتا ندارند که با فرآوری می توانیم ارزش افزوده بیشتری از این محصولات داشته باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی چندی قبل پیش بینی کرد که امسال از 141 هزار و 31 هکتار اراضی زیرکشت زعفران 53 تن این محصول در استان برداشت شود.
به گفته هاشم ولی پورمطلق در حال حاضر 35 هزار و 830 بهره بردار در تولید محصول زعفران در استان فعالیت دارند که بیشترین سطح زیرکشت آن با چهار هزار و 346هکتار و 14تن محصول مربوط به شهرستان قاینات است.
وی همچنین پیش بینی کرد که امسال از 14 هزار و 228 هکتار باغ های زرشک استان 16هزار و 500 تن محصول با تلاش 30 هزار بهره بردار به ارزش یک هزار و 567 میلیارد ریال برداشت شود.
وی یادآور شد: از چهار هزار و 56 هکتار سطح زیرکشت این گیاه در قاینات، سه هزار و 925 تن زرشک برداشت شود.
شهر قاین مرکز شهرستان قاینات در شمال خراسان جنوبی و در فاصله 110 کیلومتری بیرجند قرار دارد. / ایرنا
(چهارشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۴) ۰۹:۳۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها