یکشنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۸
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۶۲۷۱۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سرویس عمومی

افراط ایرانی ها در خوردن غذاهای پرکالری/مصرف بالای نمک و شکر

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به گرایش مردم به مصرف غذاهای آماده، اظهارداشت: نگران دسترسی مردم به غذای سالم هستیم.

دکتر رسول دیناروند ، نسبت به مصرف غذاهای پرکالری در کشور هشدار داد و گفت: نگرانی ما بابت دسترسی مردم به غذا نیست، زیرا این مشکل تا حدود زیادی حل شده است. بلکه، ما نگران افراط در مصرف غذاهای پرکالری و آسیب رسان به سلامت هستیم.

وی با اعلام اینکه میانگین کالری دریافتی ایرانی ها ۲۰ درصد بالاتر از میزان مطلوب است، افزود: سرانه مصرف نمک، شکر و روغن در کشور ما بالاتر از استانداردهای جهانی است.

دیناروند ادامه داد: سرانه مصرف نمک ایرانی ها ۲ برابر میانگین لازم است. همچنین این وضعیت در مصرف شکر و انواع روغن های خوراکی مشاهده می شود که همین عوامل سلامت جامعه را تهدید می کند.

رئیس سازمان غذا و دارو به برنامه های وزارت بهداشت برای کاهش استفاده از شکر در نوشیدنی ها اشاره کرد و گفت: میزان مصرف شکر در نوشابه ها از ۱۱ درصد به ۹ درصد، می تواند به نفع سلامت مردم باشد./ مهر
(یکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴) ۰۹:۳۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها