چهارشنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۴ / ۱۶:۴۸
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۶۲۰۸۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

تدوین استاندارد جدید استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی با بیان اینکه هم اکنون اصلاحیه استاندارد استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی در مرحله پایانی قرار دارد، گفت: امیدواریم با تصویب آن بتوانیم مانع افزایش ضرر واحدهای تولیدی شویم.

مجید افلاکی با اشاره به اینکه هنوز سازمان‌های غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نظر مشترک خود را در استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی اعلام نکرده‌اند، اظهار داشت: قرار شده استانداردهای استفاده از خمیر مرغ مورد بازبینی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته تاکنون استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ممنوع شده است، افزود: در کشورهای اروپایی خمیر مرغ بر اساس اصول علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد به همین منظور درصددیم در ایران نیز با اصلاح استانداردهای استفاده از این محصول آن را در فرآورده‌های گوشتی مورد استفاده قرار دهیم.

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی گفت: هم اکنون اصلاحیه استاندارد استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی در مرحله پایانی قرار دارد که امیدواریم با تصویب آن بتوانیم مانع افزایش ضرر واحدهای تولیدی شویم.

افلاکی اضافه کرد: در حال حاضر واحدهای تولیدی فرآورده‌های گوشتی با مشکلات زیادی روبرو هستند که اصلاح استاندارد استفاده از خمیر مرغ می‌تواند تاحدودی کمک زیادی را به آنها کند./ تسنیم
(چهارشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۴) ۱۶:۴۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها