شنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۸
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۶۱۷۳۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

استفاده از خمیر مرغ تا اطلاع ثانوی غیر مجاز است

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به برخی اظهار نظرها در خصوص استفاده از خمیر مرغ واکنش نشان داد.

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در واکنش به برخی اظهار نظر ها در خصوص مجوز اجازه استفاده از خمیر مرغ توسط وزارت بهداشت گفت:تا زمانی که تفاهمی بین ارگانهای صاحب نظر در این حوزه انجام نشود و بطور قطع از تولید یک فراورده غذایی با معیارهای مصرف انسانی اطمینان حاصل نگردد به هیچ وجه اجازه استفاده از خمیر مرغ داده نخواهد شد.
دکتر سهیل اسکندری با اشاره به بیانات مکرر مسئولان سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه اصل استفاده از خمیر مرغ روشی معمول در جهان است تصریح کرد: استفاده از خمیر مرغ، هم باعث جلوگیری از اصراف می شود و هم از هدر رفت هزینه اقتصادی جلوگیری می کند اما استفاده از آن مستلزم آن است که در صحت و سلامت بهداشتی آن یقین حاصل شود.
وی در پایان تاکید کرد:این مهم میسر نیست مگر با رعایت ضوابط قانونی از سوی ارگانها و نهاد های  مرتبط و نیز تعاملات بین ارگانی آنها.
(شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴) ۱۳:۵۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها