یکشنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۹:۴۰
سرویس : سلامت - رژیم غذایی
کد خبر : ۶۰۴۱۵
گزارشگر : ۱۰۲۵
سرویس سلامت - رژیم غذایی

سبزیجات را در وعده غذایی خود بگنجانید

سبزی‌ها با میزان متفاوتی از نظر وجود چربی و فیبر با هم مشترک هستند.

دکتر غفارمنش متخصص تغذیه در خصوص سیر بنفش  گفت: سیر شامل انواعی از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست و در جلوگیری از تشکیل لخته‌های خونی مؤثر است.

وی درباره سبزی‌های تابستانی گفت: تمام گیاهان معطر مانند نعناع و ریحان که بوی نافذی دارند ضد نفخ و ضد میکروب هستند و گیاهی ماند مرزه خاصیت ضد میکروبی بالایی دارد و به دلیل مزه تند خود، مصرف تازه آن چندان مرسوم نیست و با کنترل تعریق به عنوان ضد تشنگی استفاده خواهد شد.

غفارمنش درباره تربچه نیز گفت: ترب دارای مواد گوگرددار است که به همین علت خاصیت عفونت‌زدایی زیادی از معده دارد و با داشتن ویتامین C، به جذب آهن در بدن کمک شایانی می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در گذشته‌ای نه چندان دور، سفره‌های ما ایرانی‌ها مملو از سبزی‌ها بود که با غذا خورده می‌شد و جلوگیری از بسیاری بیماری‌های رایج امروزه را می‌کرد، ولی متأسفانه در حال حاضر، با گسترش فست و فود و غذاهای آماده، به تدریج مصرف سبزیجات از سفره‌های رخت بربست و اگر راهی برای ورود دوباره سبزی‌ها به سفره‌هایمان پیش بینی نشود، شاید با مشکلات زیادی دست به گریبان شویم.


 

باشگاه خبرنگاران جوان

(یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴) ۰۹:۴۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها