یکشنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۹:۴۰ سرویس : سلامت - رژیم غذاییکد خبر : ۶۰۴۱۵گزارشگر : ۱۰۲۵ سرویس سلامت - رژیم غذایی سبزیجات را در وعده غذایی خود بگنجانید سبزیها با میزان متفاوتی از نظر وجود چربی و فیبر با هم مشترک هستند. دکتر غفارمنش متخصص تغذیه در خصوص سیر بنفش گفت: سیر شامل انواعی از ویتامینها و آنتی اکسیدانهاست و در جلوگیری از تشکیل لختههای خونی مؤثر است.وی درباره سبزیهای تابستانی گفت: تمام گیاهان معطر مانند نعناع و ریحان که بوی نافذی دارند ضد نفخ و ضد میکروب هستند و گیاهی ماند مرزه خاصیت ضد میکروبی بالایی دارد و به دلیل مزه تند خود، مصرف تازه آن چندان مرسوم نیست و با کنترل تعریق به عنوان ضد تشنگی استفاده خواهد شد.غفارمنش درباره تربچه نیز گفت: ترب دارای مواد گوگرددار است که به همین علت خاصیت عفونتزدایی زیادی از معده دارد و با داشتن ویتامین C، به جذب آهن در بدن کمک شایانی میکند.وی در پایان خاطرنشان کرد: در گذشتهای نه چندان دور، سفرههای ما ایرانیها مملو از سبزیها بود که با غذا خورده میشد و جلوگیری از بسیاری بیماریهای رایج امروزه را میکرد، ولی متأسفانه در حال حاضر، با گسترش فست و فود و غذاهای آماده، به تدریج مصرف سبزیجات از سفرههای رخت بربست و اگر راهی برای ورود دوباره سبزیها به سفرههایمان پیش بینی نشود، شاید با مشکلات زیادی دست به گریبان شویم. باشگاه خبرنگاران جوان (یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴) ۰۹:۴۰ رسنا، خبرگزاری صنایع غذایی، رستوران، فست فود، کافی شاپ، اخبار رستوران، اخبار فست فود، فودنا، سبزیجات را در وعده غذایی خود بگنجانید میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک صحیح نیست پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال