دوشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۴۱
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۵۹۸۴۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

تشدید نظارت برای ارتقای کیفیت خیارشور

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی در بازدید سر زده از واحدهای تولید خیارشور از تشدید نظارت برای ارتقای کیفیت این محصول در این استان خبر داد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی، دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی خراسان شمالی در بازدید از چند واحد تولیدی خیار شور گفت: با توجه به فصل تولید خیار شور، می بایست تولید کنندگان این محصول برای ارتقای کیفیت آن تلاش کنند.
وی همچنین از خانه بهداشت روستای زوارم نیز بازدید و از شهروندانی که این محصول را به صورت خانگی تولید می کنند،خواست برای دریافت مجوز بهداشتی به معاونت غذا و داروی این استان مراجعه کنند.
(دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴) ۱۳:۴۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها