سه شنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۹:۳۲
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۹۷۱۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

بررسی وجود رنگدانه در گوشت چرخ‌کرده واحد‌های بسته‌بندی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان تهران گفت: برای تضمین کیفیت، سلامت گوشت چرخ‌کرده و جلوگیری از تخلفات احتمالی طرح پایش تولید گوشت چرخ‌کرده در سطح واحد‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی اجرا می‌شود.

به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، محمدیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان تهران از شروع طرح پایش گوشت چرخ‌کرده تولید شده در واحدهای بسته بندی تحت نظارت دامپزشکی استان تهران خبر داد.
وی تصریح کرد: در این طرح، نمونه‌های اخذشده از واحد‌های مذکور برای بررسی وجود رنگدانه و تعیین نوع و گونه گوشت مورد آزمایش قرار می‌گیرد.
محمدیان افزود: پس از اخذ نتایج آزمایشگاهی، درصورت احراز هرگونه تخلف و یا تقلب در محصولات تولیدی مورد آزمایش، برابر ماده 4 آئین‌نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب 1350 مجلس با واحدهای متخلف برخورد قاطع قانونی صورت خواهد پذیرفت.
شایان ذکر است براساس دستورالعمل‌های سازمان پایش فرآورده‌های خام دامی هر سه ماه یک بار به‌صورت غیرمحسوس در سطح واحد‌های بسته بندی استان اجرا می‌‎شود.

 در برخی از واحدهای بسته بندی گوشت قرمز مشاهده شده است که از ضایعات دام مثل سیرابی و روده در گوشت چرخ‌کرده استفاده کرده و برای طبیعی جلوه دادن آن از رنگدانه‌های خوراکی و غیرخوراکی استفاده می‌کنند.

 

تسینم

(سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴) ۱۹:۳۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها