چهارشنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۰
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۵۸۸۳۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

در ماه رمضان این ۶ نوشیدنی سنتی را دریابید

تمام شربت‌های سنتی به علت داشتن طبیعت سرد به خنک شدن بدن و کاهش احساس عطش کمک می‌کنند.

 روزه‌داری در فصل گرما بدن فرد روزه‌دار را دچار کم‌آبی می‌کند و آب بدن مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند برای روزه‌داران مشکلات بسیاری به وجود آورد، پس استفاده از نوشیدنی‌های مناسب و کافی در این ماه بسیار حائز اهمیت است.

پیام فرهبخش بیان کرد: فاصله بین افطار تا سحر بهترین زمان برای رساندن آب کافی به بدن است و می‌توان گفت شربت‌های سنتی از جمله تخم شربتی، شربت خاکشیر، کاسنی، شربت سکنجبین و شربت نعناع به علت دارا بودن طبیعت سرد به خنک شدن بدن و کاهش احساس تشنگی کمک می‌کند.

وی افزود: خاکشیر و سکنجبین آب را درون خود نگه می‌دارند و به مرور آن را در بدن آزاد می‌کنند و در نتیجه نیاز بدن به آب را برای مدت طولانی تأمین می‌کنند.

فرهبخش گفت: تخم شربتی علاوه بر این که آب بدن را تأمین می‌کند، دانه‌های ژلاتینی آن تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد، پس مصرف آن در ماه رمضان بسیار توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: عرق کاسنی و همچنین شربت سکنجبین خاصیت خنک‌کنندگی فراوانی دارند، پس توصیه می‌شود در وعده سحر و یا افطار از این دو نوشیدنی برای کاهش تشنگی استفاده شود.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: مصرف عرق نعناع و افزودن مقداری آب لیموترش به آن نیز در رفع عطش و تشنگی تأثیر بسزایی دارد.

فرهبخش خاطرنشان کرد: با توجه به ساعات طولانی روزه‌داری در فصل گرما و نیاز بدن به آب کافی توصیه اکید متخصصین تغذیه این است که با رعایت موارد ذکر شده، سلامت بدن را تضمین کنند.

بهتر است خانواده‌ها این نوشیدنی‌ها را در منزل تهیه کرده تا با رعایت اصول بهداشتی سلامت اعضای خانواده تضمین شود.
(چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴) ۱۱:۲۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها