دوشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۰
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۵۸۲۴۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

گرما، مصرف صید و صادرات ماهی را کاهش داد

رئیس اتحادیه آبزی پروران خوزستان گفت: گرمای ناگهانی هوا موجب کاهش مصرف و صید ماهی شده است.

سید مصطفی موسوی ، اظهار کرد: خوشبختانه کاهش تقاضا برای خرید ماهی، تاثیری بر قیمت آن نگذاشته است.

وی با اشاره به وضعیت صادرات ماهی افزود: در حال حاضر ماهی خوزستان به کشور عراق و استان‌های دیگر صادر می‌شود اما گرمای ناگهانی مقداری از صادرات را نیز کاهش داده است.

موسوی تصریح کرد: برای رونق بازار ماهی نباید به یک بازار تکیه کنیم زیرا در صورت بروز هر گونه تغییرات، بازار دچار نوسانات و تولید کننده متضرر می‌شود؛ بنابراین لازم است برای ساماندهی تولید و عرضه ماهی به بازارها توجه شود.

وی عنوان کرد: کاهش سرانه مصرف ماهی در کشور ما نیز یکی از عوامل پایین بودن میزان تولید است زیرا به دلیل کم بودن میزان تقاضا، تولید نیز کم خواهد شد و از طرفی مشکلات و موانع موجود در بخش صادرات مجالی برای تولید صادرات گرا نمی‌دهد.

رئیس اتحادیه آبزی پروران خوزستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر هر کیلوگرم ماهی فیتوفاک و بیگ هد 3700 تومان، هر کیلوگرم ماهی سفید 12 هزار و 500 تومان و هر کیلوگرم ماهی کپور 12 هزار تومان است.

 

ایسنا

(دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴) ۱۰:۰۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها