مهندس عاطفه فولادی مقدم مسئول و دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " با بیان اینکه بهترین اتفاق در مصرف تنقلات آنهایی هستند که مغزشان خام است اظهار داشت: از نظر تغذیه ای مغزهای پخته یا به اصطلاح بو داده شده به دلیل میزان بالای فلفل، نمک و انواع طعم دهنده هایی که به آ ن می افزایند خواص خود را از دست می دهند.
وی افزود: از آن هاکه به این مغزها به دلیل وجود ویتامین، املاح، روغن و چربیهای مفیدشان ارزش غذایی می یابند نمک زیاد می تواند خواص آن ها را از بین برده یا به حداقل برساند.
مهندس فولادی مقدم همچنین تصریح کرد: مضرات مصرف نمک زیاد، مثل روز بر همگان روشن است لذا اگر فردی مستعد بیماری باشد ممکن است به مصرف نمک زیاد به انواع بیماری های قلبی، عروقی و فشارخون و انواع دیگر از این دسته مشکلات میتلا شود.