شنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۵:۳۴
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۵۶۳۷۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

رابطه مصرف تخم مرغ و دیابت

طبق یک تحقیق جدید، مصرف تخم مرغ موجب کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود.

دیابت نوع ۲ به شدت در سطح جهان شیوع پیدا کرده است. تحقیقات نشان می دهد که عادات زندگی، نظیر ورزش و تغذیه، نقش مهمی در پیشرفت این بیماری ایفاء می کنند.

در تحقیق جدید دانشگاه فنلاند شرقی، رژیم غذایی ۲۳۳۲ مرد بین ۴۲ و ۶۰ سال بین سال های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۹ مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفت. در طول پیگیری وضعیت این افراد در طول مدت ۱۹.۳ سال، ۴۳۲ مرد مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شدند.

در این مطالعه جدید مشخص شد که مصرف تخم مرغ با کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ و همچنین میزان پایین گلوکز خون مرتبط است. مردانی که در حدود ۴ تخم مرغ در هفته مصرف می کردند ۳۷ درصد کمتر از مردانی که تقریبا یک تخم مرغ در هفته مصرف می کردند، در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار داشتند. این ارتباط حتی بعد از در نظر گرفتن عواملی نظیر فعالیت فیزیکی، شاخص توده بدنی، سیگار کشیدن، و مصرف میوه و سبزیجات هم وجود داشت. مصرف بیش از ۴ تخم مرغ در هفته مزایای قابل توجهی دربر نداشته است.

توضیح احتمالی این مطلب این است که علاوه بر کلسترول، تخم مرغ حاوی مواد مغذی مفیدی است که می تواند مثلاً بر متابولیسم گلوکز تاثیر داشته و بدین ترتیب موجب کاهش احتمال بروز دیابت نوع ۲ شود.

 

مهر

(شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴) ۱۵:۳۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها