یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۴
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۵۲۹۷۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

نتایج یافته‌های پژوهشی درباره تاثیر زردچوبه بر کاهش التهاب

پژوهشی جدید نشان می‌دهد کورمومین _ماده‌ای که به طور طبیعی در زردچوبه وجود دارد_ با کاهش التهاب، افزایش سلامتی را به دنبال دارد.

شواهد علمی محققان دانشگاه اوهایو نشان می‌دهد کورکومین که در درمان بیماری‌هایی نظیر آلرژی، دیابت و زخم معده به کار برده می‌شود، در دستگاه گوارش باقی می‌ماند و هر موادی را که جذب شده، سریعا متابولیز می‌کند.

طی این پژوهش محققان دریافتند که نانو امولسیون کورکومین، فراخوان سلول‌های ایمنی موسوم به ماکروفاژها را که پاتوژن‌های مهاجم را می‌بلعند، متوقف می‌کند و با ترشح مواد شیمیایی التهابی در سلول‌های جدا از نمونه‌های خونی، ماکروفاژها را در مسیر خود متوقف کردند.

به گفته محققان، این تاثیر خاص کورکومین بر ماکروفاژها پیش از این دیده نشده بود و بنا بر این نتایج چنین نشان می‌دهد که کورکومین تاثیر بسیار چشمگیری در مقابله با التهاب ناشی از ماکروفاژی دارد.

این پژوهش در مجله "PLOS ONE " منتشر شده است.

 

 

 

 

 

 

ایسنا

(یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳) ۱۴:۰۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها