یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۱
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۵۲۰۲۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

کاهش 31 درصدی سرطان کبد با مصرف مرغ و ماهی

مطالعات محققان آمریکایی نشان می دهد که مصرف گوشت سفید خطر ابتلا به سرطان کبد را 31 درصد کاهش می دهد.

 این مطالعه که به مدت 57 سال بین سال های 1956 و 2013 میلادی در 500 هزار داوطلب انجام شده نشان می دهد که مصرف ماهی 22 درصد و مصرف انواع گوشت سفید 31 درصد احتمال بروز سرطان کبد را کاهش می دهد؛ از طرفی مصرف گوشت قرمز و چربی های اشباع یکی از مهمترین دلایل سرطان کبد است.  

                               مرغ سوخاری           ماهی

 
به گزارش موسسه ملی سرطان آمریکا، سرطان کبد (HCC) سومین علت عمده مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان محسوب می شود. این بیماری معمولا در افراد بالای 50 سال و به خصوص در مردان دیده می شود. 
سیروز یا زخم شدن کبد، هپاتیت B و C ، عفونت ویروسی، التهاب مزمن کبد، هموکروماتوز (تجمع آهن در بدن) و مصرف الکل، مهمترین دلایل ابتلا به سرطان کبد هستند. 
نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Alimentary Pharmacology and Therapeutics منتشر شده است. 

 

 ایرنا

(یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۳) ۰۸:۴۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها