جمعه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۳
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۵۱۲۴۵
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

کشف کد ژنتیکی برای تولید سبزیجات خوشمزه‌تر

محققان کد ژنتیکی گیاه کلزا را آشکارسازی کرده‌اند و معتقدند این دستاورد به تولید سبزیجاتی مانند کلم و بروکلی با طعم بهتر خواهد انجامید.

 محققان علم ژنوم دانشگاه آریزونا کد ژنتیکی این گیاه را یافته‌اند و این یافته‌ها به سبزی‌کاران در گزینش‌کردن ویژگی‌های مطلوب مانند محتوای روغن غنی‌تر و تولید سریع‌تر بذر کمک می‌کند.

از دیگر کارکردهای دیگر این موفقیت می‌توان به اصلاح کیفیت روغن، مغذی‌ترکردن آن و سازگارکردن گیاهان جهت رشدکردن در مناطق خشک اشاره کرد.

این موفقیت همچنین به دانشمندان در درک بهتر چگونگی تکامل ژنوم گیاه کلزا (Brassica) کمک می‌کند. این گیاه قرن‌هاست که در سراسر زمین روئیده و از آن در تولید محصولات متنوع‌ برای مصرف در بازارهای بزرگ استفاده می‌شود. بروکلی، گل‌کلم، کلم چینی، شلغم، روغن کلزا و بسیاری محصولات متنوع، همگی از این نوع گیاه تولید می‌شود.

ایسنا

(جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۳) ۱۰:۳۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها