شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۴
سرویس : سلامت- میوه، سبزیجات و گیاهان خوراکی
کد خبر : ۵۱۱۰۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس سلامت- میوه، سبزیجات و گیاهان خوراکی

علم ژنتیک بدبوترین غذای دنیا را خوشبو کرد

علم ژنتیک با دستگاهی در کدهای ژنتیکی یکی از سبزی‌های بسیار مفید برای بدن را که بسیار بد بو بود خوش طعم و خوش بو کرده است.

 پژوهشگران سرانجام با تغییرات ژنتیکی و دستکاری کدهای ژنتیکی طعم و مزه گیاه کلم بروکلی را عوض کردند.

 گفتنی است: یکی از مشکلات  افراد به ویژه کودکان در هنگام خوردن این سبزی طعم و مزه بدن است و با این نو آوری برطرف خواهد شد.

پژوهشگران از کدهای‌ ژنتیکی موجود در عصاره روغن کلزا‌ برای غنی کردن، مغذی شدن و رفع بو و طعم کلم بروکلی استفاده کرده‌اند.

با این نو‌آوری حتی می‌توان این گیاه را در مناطق خشک و کم آب نیز کشف برد.
(شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۳) ۱۲:۳۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها