سه شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۱
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۵۰۳۷۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

خواص قهوه سبز

قهوه سبز از دانه‌های قهوه برشته نشده تهیه می‌شود.

، دانه قهوه سبز متابولیسم را از طریق عملکرد اسید کلوروگنیک تحریک می‌کند.این ماده همزمان با تحریک کبد برای چربی سوزی از آزاد شدن گلوکز در خون نیز جلوگیری می‌کند. ترکیب این مکمل‌ها تاثیر چشمگیر بر کاهش وزن دارد.

دانه قهوه سبز در عین حال به حفظ قندخون در وضعیت سالم و طبیعی کمک می کند و در پایین آوردن فشارخون نیز موثر است. قهوه سبز همچنین دارای ترکیباتی است که عملکرد قلب و عروق را بهبود می‌بخشد و خواص آنتی ‌اکسیدانی نیز دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی اورگانیک، آزمایش‌ها در عین حال نشان می دهد که این خوراکی می تواند دو برابر بیشتر از چای سبز و انگور مولکول‌های مضر رادیکال آزاد را از بدن حذف کند.
(سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳) ۰۹:۲۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها