دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۳
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۴۹۸۶۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

خام‌خواری و گیاه‌خواری کبود ویتامین‌های D و B۱۲ در پی دارد

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه خام‌خواری و گیاه‌خواری کمبود ویتامین‌های D و B12 را در پی دارد گفت: به شرط تامین این ویتامین‌ها از طرق دیگر، خام‌خواری و گیاه‌خواری از رژیم‌های غذایی مناسب به شمار می‌رود.

 مرتضی صفوی، رژیم‌های غذایی خام‌خواری و گیاه‌خاوری را برای هموطنان مناسب دانست اما در مورد کمبود ویتامین‌های D و B12 در این افراد هشدار داد.

وی گفت: افرادی که گیاه‌خواری می کنند و یا خام خوار هستند، با کمبود ویتامین‌های D و B12 مواجه می‌شوند.                                                                                                                                                            

                                                تغذیه گیاهی


به گفته این متخصص تغذیه ویتامین‌های D و B12 تنها در مواد غذایی که از حیوانات تهیه می‌شود وجود دارد و به دلیل عدم مصرف محصولات حیوانی، افراد با فقر ویتامین‌های D و B12 مواجه می‌شوند.

صفوی با بیان اینکه خام‌خواری و گیاه‌خواری رژیم‌های مناسبی هستند خاطرنشان کرد: این رژیم‌های غذایی مناسب هستند به شرطی که با خوردن لبنیات و تخم مرغ ویتامین‌های D و B12 را برای بدن خود تامین کنند.

وی همچنین یادآور شد: آن دسته از افرادی که نمی‌توانند لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، باید زیر نظر پزشک مکمل‌های غذایی را مصرف کنند.

فارس 

(دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳) ۱۴:۲۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها