یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۳ / ۱۳:۴۵
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۴۹۴۴۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

اسفناج بهترین غذای روزه داران دیابتی

سبزیجات،‌جذب قند را کند می‌کنند و با مصرف سبزیجات به عنوان غذای اصلی یا همراه غذا، روند افزایش قند خون به تدریج و به کندی صورت می‌گیرد که بسیار اتفاق خوبی است.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه  گفت: یکی از سبزیجاتی که بسیار از خواص آن گفته می‌شود، اسفناج است و شهرت این سبزی بین مردم در داشتن آهن فراوان است که البته چنین نیست و میزان آهن اسفناج هم شبیه سایر سبزیجات است و در مورد اسفناج، اغراق شده است. 

اسفناج - سبزی

وی ادامه داد: از آنجایی که سبزیجات منابع خیلی خوبی برای تامین آهن مورد نیاز افراد نیستند، بهتر است منابع اصلی آهن افراد، بیشتر پروتئین و حبوبات باشد.
اسفناج، ترکیبات بسیار مفید دیگر مثل اسید اگزالیک و اسید فسفریک و ترکیبات گوگردی دارد که برای چشم بسیار مناسب است.

دکتر کیمیاگر تاکید کرد: مصرف اسفناج برای افراد دیابتی که در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند، خیلی مناسب است و با جذب تدریجی قند و افزایش آرام آرم قند خون، می‌تواند مانع افت قند در افراد دیابتی شود و روزه داری را برای این افراد راحت‌تر کند.

 باشگاه خبرنگاران 

(یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۳) ۱۳:۴۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها