سه شنبه / ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۲:۲۹
سرویس : آموزش
کد خبر : ۴۸۳۲۲
گزارشگر : ۱۰۴۸
سرویس آموزش

اموزش ساندویچ قارچ کبابی

سیرها را خرد کرده و با روغن زیتون، سرکه، فلفل و نمک مخلوط می‌کنیم. قارچ‌ها را به مدت دو ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم.

قارچ متوسط هشت الی نه عدد
سیر دو حبه

روغن زیتون دو الی سه قاشق غذاخوری
سرکه سه قاشق غذاخوری
فلفل و نمک به میزان لازم نان تست
چهار عدد کاهو و گوجه‌فرنگیبه میزان لازم
پنیر موزارلابه میزان لازم
طرز تهیه

سیرها را خرد کرده و با روغن زیتون، سرکه، فلفل و نمک مخلوط می‌کنیم. قارچ‌ها را به مدت دو ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم. سپس قارچ‌ها را ورقه کرده، روی کباب‌پز حرارت می دهیم تا نرم شود. روی نان تست،
پنیر می‌ریزیم و روی آن، قارچ و برگ کاهو و گوجه‌فرنگی حلقه شده می‌گذاریم و نان دیگر را روی آنها قرار می‌دهیم.

 

دست پخت 

(سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۳) ۰۲:۲۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها