سه شنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۴
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۴۸۱۱۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

واردات "گوشت قرمز" با وجود 30 درصد ظرفیت‌های خالی دامداری در کشور

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بنده با واردات اصلا موافق نیستم چرا که با شرایط و تسهیلات لازم و امکان بهره‌وری از 30 درصد ظرفیت‌ خالی دامداری در کشور، خواهیم توانست در تأمین 20 درصد گوشت قرمز به خودکفایی برسیم.

علی ایرانپور ، افزود: متأسفانه علی‌رغم وجود بسترها و شرایط لازم هنوز نتوانسته‌ایم در این 20 درصد تأمین گوشت قرمز به خودکفایی برسیم و همچنان نیازمند به واردات هستیم. 
  
وی تصریح کرد: وابستگی به واردات باعث می‌شود که نوسان در افزایش و کاهش قیمت گوشت حاصل شود. 
  
نماینده مردم مبارکه اظهار داشت: با توجه به اینکه ما نیازمند به واردات گوشت قرمز هستیم، کاهش واردات عامل و بهانه‌ای در افزایش قیمت‌ها شده است. 
  
وی همچنین افزایش 10 درصدی وزن لاشه‌های گوسفندی را در کاهش واردات و افزایش تولید در خودکفایی حائز اهمیت دانست. 
  
ایرانپور افزود: نیازسنجی، برنامه‌ریزی و جلوگیری از واردات از جمله عوامل مهمی است که باید به آن توجه کرد.
  
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: وجود برخی از واسطه‌ها در افزایش قیمت‌ها تأثیرگذار است که مسئولان مربوطه باید سودجویان بازار را شناسایی و با آنان برخورد کنند. 
  

وی یادآور شد: کشورمان سالیانه حدود یک میلیون و 200 هزار تن گوشت قرمز نیازمند است که 80 درصد آن در داخل تولید و 20 الی 25 درصد آن از طریق واردات تأمین می‌شود. 

 باشگاه خبرنگاران

(سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۳) ۰۹:۴۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها