سه شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۱
سرویس : آموزش
کد خبر : ۴۷۴۸۶
گزارشگر : ۱۰۴۸
سرویس آموزش

آموزش پخت رولت گوشت

اول گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز و جعفری و ادویه جات رو با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا طعم ادویه و جعفری به خورد گوشت بره.

مواد لازم برای ۴ نفر:

مواد داخل رولت:

    گوشت= ۳۵۰ گرم
    پیاز رنده درشت شده =۱ عدد
    جعفری ساطوری شده =۱۵۰ گرم
    رب گوجه= ۱ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ آبپز= ۲ عدد
    ادویه نمک فلفل= به میزان دلخواه

مواد لازم برای خمیر:

    شیر= ۱و یک دوم پیمانه
    خمیر مایه= ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
    آب ولرم =نصف استکان
    تخم مرغ= ۱ عدد
    آرد =به میزان لازم
    روغن= نصف فنجان
    نمک= کمی
    کنجد و یا سیاه دانه= برای روی خمیر
    سفیده تخم مرغ= برای روی خمیر

طرز تهیه:

اول گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز و جعفری و ادویه جات رو با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا طعم ادویه و جعفری به خورد گوشت بره.

و بعد از نیم ساعت با مقدار کمی روغن توی تابه تفتش میدیم به اندازه ۵ دقیقه و رب گوجه رو اضاف میکنیم و بعد از ۳- ۴ دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.

خمیر مایه رو با نیم استکان آب ولرم مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه میگذاریم کنار و توی این ۱۰ دقیقه شیر و تخم مرغ و روغن رو با هم مخلوط میکنیم. خمیر مایه رو به شیر و تخم مرغ اضاف میکنیم و آرد رو کم کم اضاف میکنیم تا خمیرمون سفت نشه و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه. نمک رو هم اضاف میکنیم و کیگذاریم خمیر به مدت ۴۰ دقیقه رو جای گرم بمونه..

خوب الان خمیر رو توی یک سینی که یا کیسه فریز پوشوندیمش پهن میکنیم مربع شکل به قطر ۱ سانت..

مواد گوشتی رو میریزیم روی خمیر و تخم مرغ آبپز رو درسته و یا ریز ریز میکنیم و روی مواد میریزیم و خمیر رو رول میکنیم و با چاقو برش های اریب روی خمیر ایجاد میکنیم. و سفیده تخم مرغ رو روی سطح خمیر میکشیم و کنجد و یا سیاه دانه روش میپاشیم و میگذاریم توی طبقه وسز فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه البته توی این زمان به رولت تون سر بزنید نه بسوزه هاااا.

با اضافات خمیر هم مستطیل میسازیم و از وسط پیچش میدیم و با مربا میل میکنیم.

 

آشپزی آلامتو 

(سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۱۱:۴۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها