سه شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۵
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۴۶۹۵۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

گوشت و پنیرکم خطرتر از سرطان نیست

سیگار عامل اصلی ابتلا به سرطان و برای سلامتی مضر است.» این هشدار شاید نتواند همه سیگاری‌ها را به کنار گذاشتن این مخدر ترغیب کند، اما در اغلب آدم‌ها احساس ناخوشایند ترس را ایجاد می‌کند. حالا تصور کنید که روزی روی شیشه قصابی‌ها و روی بسته بندی پنیرها چنین شعاری نوشته شود. «مصرف بی رویه گوشت و پنیر عامل اصلی ابتلا به سرطان و برای سلامتی مضر است.

قصدمان از نوشتن این جملات ترساندن شما نیست. بلکه تنها می‌خواهیم نتیجه پژوهش‌های تازه را با شما در میان بگذاریم که می‌گویند مردها و زنان بالای 50 سالی که با خوردن هر روزه گوشت و پنیر پروتئین زیادی را به بدنشان می‌رسانند، دو برابر بیشتر در معرض خطر مرگ قرار می‌گیرند. 


                                                            پنیرهای جدید کاله        گوشت

به گزارش دیلی میل، این بررسی‌ها ثابت کرده است که خطر ابتلا به سرطان در این افراد 4 برابر بیشتر است و به عبارت دیگر، بیش از اندازه خوردن گوشت و پنیر در دوره میان سالی، چندان هم از سیگار کشیدن کم خطر نیست.





 گفتارنیوز

(سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۱۳:۰۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها