یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۰
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۴۶۳۶۵
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های لبنی

"بستنی‌خورها"سرطان می‌گیرند!

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب خطر سرطان را تا 5 درصد افزایش می‌دهد.

مصرف بستنی به دلیل کلسیم موجود در آن ضروری است اما اگر به بیماری‌های بدخیم مبتلا هستید مصرف لبنیات توصیه نمی‌شود.

آخرین پژوهش‌های انجام شده توسط متخصصان مرکز سرطان کالیفرنیا نشان داد زنان مبتلا به "سرطان سینه" با مصرف لبنیاتی مانند بستنی بیماری‌شان بیشتر عود می‌کند این در صورتی است که محققان از فواید بی‌شمار آن برای سلامتی بدن در گذشته یاد کرده بودند.

دسر



بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب خطر سرطان را تا 5 درصد افزایش می‌دهد.
چربی موجود در لبنیات باعث افزایش وزن نیز می‌شود و لبنیات حاوی هورمون استروژن باعث فعالیت تومورها و بازگشت مجدد بیماری‌ها به بدن می‌شوند و افراد برای مهار سرطان‌ها باید مصرف آن را محدود کنند.


سلامت نیوز

(یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۳) ۱۰:۳۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها