چهارشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۲
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۱۱۹۶۷۳
گزارشگر : ۳۵۱۶
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

عرضه محصول سالم زعفران با رعایت استاندارد در فراوری و بسته‌بندی

استاندارد ملی با عنوان «زعفران- کارگاه های فراوری و بسته بندی- آئین کار» با هدف ارائه اصول و الزامات بهداشتی و فنی مربوط به تجهیزات و تاسیسات واحدهای فراوری و بسته بندی زعفران تجدیدنظر شد.

رعایت این استاندارد در فرایند آماده سازی و بسته بندی زعفران موجب عرضه محصولی سالم به مصرف کننده می شود.
 
این استاندارد برای کارگاه‌های فراوری و بسته بندی انواع زعفران رشته ای و پودری کاربرد دارد.
 
نسخه استاندارد ملی کارگاه های فراوری و بسته بندی زعفران با شماره ۵۰۹۷ در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی http://standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب‌نظران در دسترس است.
(چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲) ۱۱:۰۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها